2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 143 پست
من خودم گفتم سکوت کن دلیلم دارم براش این طفلی همیجوری دستش زیر سنگ هست بخواد داد و بیداد هم راه بندا ...

کی گفته دستش زیر سنگه؟ چرا یاد گرفتیم عروس هر چی گفت و هر چی زد تو سرمون هیچی نگیم؟ یه بار واسه همیشه دهنشو ببنده در ضمن ازدواج دست خداست عروس کی باشه که بخواد جلوی اراده ی خدا رو بگیره؟ داداش استاتر اگه از عهده ی زنش بر نمیاد مشکل خود‌شه بلاخره یه نفر باید اینا رو بنشونه سر جاش هر چی بیشتر کوتاه بیای فکر میکنن آدمن واقعا

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ولیرچه جوری جذب کنم اونوقت، پرسیدن که می‌پرسه

اخه اگه بپرسه جزئیات میپرسه تو هم میخوای دروغ بگی .اصلا اگه پرسید خواستگار داری یا نه یه حرف بمداز مثلا بگو هوا هم سرد شده یا بگو رفتم بازار جوراب خریدم چه میدونم یه چیز بی ربطی بگو که نخوای جوابشو بدی .یه دوستی داشتم هی یه بنده خدایی ازش میپرسید شوهر نکروی اونم برگشته بود گفته بود منتظرم شوهرت طلاقت بده بیاد منو بگیره🤣اونم دیگه لال شده بود .چند بار جوابسو پرتو پلا بدی دیگه نمیپرسه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اگه بپرسه جزئیات میپرسه تو هم میخوای دروغ بگی .اصلا اگه پرسید خواستگار داری یا نه یه حرف بمداز م ...

آره، دقیقا میاد میگه مامان خبری، خواستگار داره ، نکنه دارید شوهر ش میدی ما خبر نداریم، نامحرم‌شدیم دیگه، بیچاره مادرم میگه نه والا خبری نیست باشه اول به شما میگم 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

کی گفته دستش زیر سنگه؟ چرا یاد گرفتیم عروس هر چی گفت و هر چی زد تو سرمون هیچی نگیم؟ یه بار واسه همیش ...

به خاطر این گفتم دستش زیر سنگه که عروسه دعواییه  .

جواب ندادن به این جور ادما کم هزینه تر از جواب دادن و بعدم و جمع کردن  ادا اصولشون هست .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خوب شر می‌کنه خیلی شر خیلی

توم شر کن یه شر بزرگتر راه بنداز. یه بار واسه همیشه مشکلتون حل کن. توهین کرد توهین کن تیکه انداخت تیکه بندازه 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بابا من ۳۳ازدواح کردم هنوزم میگم کاش دیرتر ازدواج میکردم

دعا کن امسال سال من باشه ازدواج کنم با آدم خوب 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

به خاطر این گفتم دستش زیر سنگه که عروسه دعواییه .جواب ندادن به این جور ادما کم هزینه تر از جواب داد ...

اتفاقا دیدم که میگم هر چی بیشتر سکوت کنی بیشتر افسار پاره میکنن چند بار که جلوشون دایسادی میفهمن هیچ پخی نیستن. استاتر یه آدمه که شخصیت داره هیچ کس حق نداره بخاطر چیزی که خودش مقصرش نیست اذیتش کنه. 

توم شر کن یه شر بزرگتر راه بنداز. یه بار واسه همیشه مشکلتون حل کن. توهین کرد توهین کن تیکه انداخت تی ...

نمیشناسی، یه بار جوابش دادیم رفت تو‌ کوچه داد و بیداد کرد

نمیشناسی، یه بار جوابش دادیم رفت تو‌ کوچه داد و بیداد کرد

خب خودش رسوا میشه به همه بگو طرف دیوونه ست 

دفعه بعد ساکت نشینبهش بگو الآن تو تنها دستاوردت شوهره؟

بخدا اره ، یکی ثروت مفت بالاش دوم داداشم که اومد خواستگاری داداشم راضی کرد بگیرتش

بخدا اره ، یکی ثروت مفت بالاش دوم داداشم که اومد خواستگاری داداشم راضی کرد بگیرتش

خب همینو بهش بگو. بگو همه که مثل تو پررو نیستن برن خواستگاری پسر مردم

زن دایی منم همینه

هر سال که میاد عیددیدنی تیکه میندازه و چرت و پرت میگه 

ما خدا رو شکر میکنیم که داییم سی سال پیش دستشو گرفت رفتن تهران

اگه شهر خودمون بود هر روز از دستش عذاب می‌کشیدیم