2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 143 پست
اوه خیلی

فقط حدا شفاش بده برای سلامتی روحی و روانیش دعا کن .بی شوخی گفتم خیلی براش دعا کن ان شالله حال روحیش خوب بشه دست از سر تو برداره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا از کجا میدونه خودش زودتر نمیره دیار باقی بگو عمر وست خداست

همین بگو چندبار هم غیر مستقیم به مادرم گفته بیچاره مادرم قلبش آتیش گرفت

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

زنداداشت گوه اضافه خورده یکبار جوری بشورش که حرف مفت دیگه نزنه

کامنت هام خوندی‍

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بله میگه وارث نداری بعد مرگت میرسه به ما

دور از جونت بگو من ارثیه ام رو وقف فلان بیمارستان با مدرسه میکنم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
داداشت اونو میزنه اونم بعد داداشت خودشو میزنه ؟؟درست فهمیدم؟

نه اول داداشم میزنه بعد خودش رو که مثلا داداشم زده دفاع کرده یه بار کارشون کشید دادگاه و پزشکی قانونی اونجا تشخیص دادن خود زنی بردن پیش مشاور تعهد داد درمان بشه دو‌ جلسه رفت دیگه نرفت

همین بگو چندبار هم غیر مستقیم به مادرم گفته بیچاره مادرم قلبش آتیش گرفت

چی بگه ا م خدا به فرباد داداشت برسه طفلی گیر کرده .فقط برای ارامش روحی زن داداشت دعا کن  حسادت خیلی بیماری سختیه  

دور از جونت بگو من ارثیه ام رو وقف فلان بیمارستان با مدرسه میکنم

بابا خونه ما کلا تو‌ مسیر شهرداری، یه بار بهش گفتم ، گفتی ارثی نیست که بهت برسه.‌

ایشاللاااا خودم باردارم انشاللع دعام بکیره برات

ان شاءالله به دل خوش و سلامتی فارغ بشی، سر زایمانت دعا کنم لطفاً 

چی بگه ا م خدا به فرباد داداشت برسه طفلی گیر کرده .فقط برای ارامش روحی زن داداشت دعا کن حسادت خیلی ...

آره بخدا کلا موهای سرش شده همش ها، همش 

نه اول داداشم میزنه بعد خودش رو که مثلا داداشم زده دفاع کرده یه بار کارشون کشید دادگاه و پزشکی قانون ...

ای وایی پس حال روحیش خوب نیس..برای همینه اینجوری داره به شما گیر میده 

ای وایی پس حال روحیش خوب نیس..برای همینه اینجوری داره به شما گیر میده

آره، نمی‌دونم چه مشکلی داره خونواده پولداری ولی به شدت خسیس و به شدت حسود از بیماری بقیه شاد میشن از زمین خوردن بقیه خوشحال میشن 

۳۰

به این جوونی 😐😐

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂