2777
2789
عنوان

از چه ویژگی یه پسر خوستون میاد

280 بازدید | 23 پست

وقتی کراش میزنین از چی طرف خوشتون اومده؟

(نه کراشایی که رو سلبریتی و اینا باشه)

مثلا در حدی که احساس کنید واقعا دوستش دارین و قلبتون میزنه

از شخصیت موجه ، صدا ، رنگ پوست روشن ، موی مشکی و آروم بودنش

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصیت موجه یعنی چطور

شایسته 

منظورم اینه که محترم و سالم باشه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ویژگی ظاهری منظورته؟ لبخند زیبا داشته باشه و چشمای اروم، یعنی حس بد از چشم و نگاهش نگیرم

ویژگی اخلاقی هم شاد باشه، عاقل باشه متین باشه خلاصه گل باشه😁

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اوم خب میتونم بگم من عاشقشم و روش کراشم دارم🚶🏻‍♀️

وقتی تو چشماش نگاه میکنم قلبم یجوری میشه

وقتی باهام حرف میزنه خوشحال میشم

وقتی فهمیدم یکی دیگه رو دوست داره نابود شدم

:)