2777
2789
عنوان

هزینه های نگهداری گربه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست
چ مارکی میدی ۲۰۰ ؟

من اشنا دارم تو کار پت هستش به قیمتی که خودش میاره بهم میده و چون عمده میاره ارزون درمیاد 

نوتری و هپی کت معمولا

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

انواع و اقسام پرزگیر دارم مبلارو روکش کردم هر روزم ۲ بار جارو میزنم خونه رو جای خواب خودشون میگم بخو ...

جدی میگی؟ پس هیچی دیگ بیخیالش باید بشم .

مامانم منو میکشههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انواع و اقسام پرزگیر دارم مبلارو روکش کردم هر روزم ۲ بار جارو میزنم خونه رو جای خواب خودشون میگم بخو ...

اره واقعا 

واسه ادمی که حیاط یا پارکینگ و جای مناسب داره خوبه 

آره بابا من متاهلم ...مامانم یا نمیاد خونمون یا میاد یه بند غر میزنه و گربه هامو فحش و نفرین میکنه😅

حیوون خونگی خیلی کثیف کاری داره من بعضی وقتا از خودم چندشم میشه!

ولی بازم علاقه دارم...

حیوون خونگی خیلی کثیف کاری داره من بعضی وقتا از خودم چندشم میشه!ولی بازم علاقه دارم...

من خیلی وسواسم همممش در حال تمیز کاری ام نابود شدم  ولی بازم بیخیال نمیشم ..چون از شیر خورگی آوردمشون انگار ننه اشون شدم .. همشم دنبال منن😄

من پرندم ... با این گرونی های اخیر واقعا سخته

خیلی دوری من این سر دنیام...

اهم...واقعا قیامته... من پرنده اینا هم دارم میترسم چند وقت دیگه اینقدر گرونی بشه از گشنگی بمیرن!

خیلی دوری من این سر دنیام...اهم...واقعا قیامته... من پرنده اینا هم دارم میترسم چند وقت دیگه اینقدر گ ...

من ی شب از ترس گرونی نشستم گریه کردم براشون

حالا خودم دوتا بچه دارما تا حالا نگار خوراک اونا نبودم اینجوری😄

اینا زبون بسته ان یجوری گناه دارن🥲 

گربه ات نمیخوره پرنده اتو؟