2777
2789
عنوان

چقد با همسرتون تفاوت دارین

441 بازدید | 33 پست

از لحاظ فکری ، نگرش ب مسائل و ... 

و چجوری با این تفاوت ها زندگیتون رو پر عشق نگه میدارید؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

من پدرمادرم خیلی تفاوت دارن. حتی عقیده ی دینی هم خیلی فرق دارن. اما به عقاید هم احترام میزارن اونوقت یکی که هیچ نسبتی باهات نداره میاد بهت تذکر میده🙂 بنظرم فقط درک و شعور میتونه یه رابطه رو سالم نگه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدرمادرم خیلی تفاوت دارن. حتی عقیده ی دینی هم خیلی فرق دارن. اما به عقاید هم احترام میزارن اونوقت ...

منظورم دینی نیست فقط ، 

میدونین تفاوت نگرش تو تک تک مسائل ، تو ریزترین جزئیات منظورمه، 

نمیشه خیلی ب عقاید احترام گذشت، فرض کنین ک شما میخواین این کانالو نگاه کنین، اون کانال دیگه رو ، سر ساده ترین مسائل 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
هیچ اختلافی نداریمجفتمون توی مسیرهای مشابه هستیم و اصول زندگی مون شبیه همه اگر تفاوتی باشه بلدیم حرف ...

چجوری هیچ اختلافی ندارین؟ آخه آدما تیپای شخصیتیشون، نگرششون ب دنیا خیلی متفاوته، و گاهی وقتا گفتگوی بی نتیجه فقط آدمو خسته میکنه...

الحمدالله خیلی شبیه همیم 

خدارو همیشه بابت این همراه دل انگیز و پرسخاوت و پرمحبت شاکرم هر چند هیچوقت شاکربودنم کافی نیست 

اونقدر خوب هس که کل فامیل بی نهایت قبولش دارن و برام خوشحالن

اختلاف عقاید نداریم یکم اختلاف فرهنگی داشتیم که اوایل پیر شدم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
منظورم دینی نیست فقط ، میدونین تفاوت نگرش تو تک تک مسائل ، تو ریزترین جزئیات منظورمه، نمیشه خیلی ب ع ...

خب ببین باید یه تقسیم بندی باشه. زندگی مشترک یعنی تفاهم. یه بار میبینی طرف میخواد فوتبال ببینه تو میخوای فیلم بیینی بعد خب فکر میکنید باهم میگید فیلم تکرارشو میزاره ولی فوتبال نه پس اوکی عزیزم تو امروز فوتبال ببین. و یه روز دیگه نوبت شما. باید هرسری یکی گذشت کنه و سری بعد برعکس بشه

چجوری هیچ اختلافی ندارین؟ آخه آدما تیپای شخصیتیشون، نگرششون ب دنیا خیلی متفاوته، و گاهی وقتا گفتگوی ...

خب قبل ازدواج خیلی معاشرت کردیم

خیلی حرف میزنیم 

دلیل عقایدمون رو میگیم 

اختلاف نیست گاهی تفاوته و همین تفاوت ها شیرینه 

چون باعث میشه دیدمون بسیط بشه

قرار نیست زوج ها کپی هم باشن بلکه شیرین تره که بتونن با تفاوت های هم خوب برخورد کنن و حتی از عقاید همدیگه حمایت کنن با اینکه عقیده خودشون فرق داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الحمدالله خیلی شبیه همیم خدارو همیشه بابت این همراه دل انگیز و پرسخاوت و پرمحبت شاکرم هر چند هیچوقت ...

عزیزم چقد عالی 

ان شاءالله خوشبخت باشین همیشه❤❤❤

اختلاف عقاید نداریم یکم اختلاف فرهنگی داشتیم که اوایل پیر شدم

چجوری حل کردین اختلاف فرهنگی رو؟ 

خب ببین باید یه تقسیم بندی باشه. زندگی مشترک یعنی تفاهم. یه بار میبینی طرف میخواد فوتبال ببینه تو می ...

درسته ، و این از خود گذشتگی رو باید ادما تو خودشون تقویت کنن، بنظرم همسر من تو این موضوع ضعیفه

خب قبل ازدواج خیلی معاشرت کردیمخیلی حرف میزنیم دلیل عقایدمون رو میگیم اختلاف نیست گاهی تفاوته و همین ...

بله 

درست میگین 

میدونین ما هم حرف زدیم ، دوست بودیم ، 

ولی پای عمل در زندگی مشترک ک میرسه ، گاها ادم متوجه یه سری خودخواهی ها و نگذشتن ها میشه ،

چجوری هیچ اختلافی ندارین؟ آخه آدما تیپای شخصیتیشون، نگرششون ب دنیا خیلی متفاوته، و گاهی وقتا گفتگوی ...

من تو همه چی خوبیم. ولی اینقدر اعتقاد سیاسی و مذهبی بینمون زیاد شده که همه رو پوسونده

اون سلطه گره و منم دیگه زیر بار حرفهایش نمیرم