bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 عنوان بیاید آرزو های امسالتونو بنویسید 36 بازدید | 4 پست سال بعدی تگتون میکنم بگید به ارزوهاتون رسیدین یا نه؟خودمم مینویسم یکم از فاز غم دربیایم.💫💅 زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند. 1403/12/30 | 14:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48734 ف ال خوب حال خوب سال خوب برای همه هم وطنای خودمون دیگه نوبت ماست زندگی خوب داشتن روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14209 من هروقت از ارزوهام گفتم پوچ شدن انگاری روزگار باهام کلاغ پر بازی میکنه ارزوهامه گذاشته وسط هر کدوم دست میزارم پر میزنه میره😭😔 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
سیعده عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1146 سر این کارم مونده باشم کولر دوتکه بخرم و دیپلم شوهرم رو گرفته باشیم واگر تونستم یخچالم رو عوض کنم سلامتی بچه هام و خانوددم
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 اول اینکه ماشین خوب بخریم همسرمم تو این شرکتی که هست موندگار باشهخودمم کاری که دنبالشم اوکی بشع ازمون استخدامی هم قبول بشم و در اخر نقل مکان کنیم🥰 دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀