2777
2789
عنوان

شب قدر شب نزول قرآنه همین

145 بازدید | 22 پست

شب قدر شب نزول قرانه 

خیلیا فکر میکنن باید این شب فقط عزا داری بشه ولی اشتباهه 

23سال پیامبر فرمود خدا یکتا رو فقط بپرستید 

تو این شبا عزاداری نکنید 

قران بخونید معنی و تفسیر قران رو بخونید تو هیچ کجای قران ننوشته عزاداری ثواب دارع 

نه عزا داری ثواب نداره 

چون همه، حتی فرستادگان خدا هم میمیرن 

مرگ یه اتفاق طبیعی برای تمام انسان هاست 

گریه زاری یعنی مخالفت کردن با خواست خدا 

هیچ کس این شب فقط عزاداری نمی کنه

به حرمت شهادت امام علی ع که پدر امت بودن ذکر مصیبت هم میشه 

خودتون رو با در افتادن با اهل بیت ، بیچاره نکنید 

احترام بگذارید به عقاید دیگران

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزاداری به معنایی نیست که تو گریه کنی تازه حالتو بد کنی گریه داریم تا گریه 

اون گریه ای که من بکنم به خاطر خداس نا خواسته اشکام سر زیر میشه .. و فوق العاده حس خوبی میگیرم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

آیا انسان وقتی پدرش رو از دست میده، با این درد راحت کنار میاد؟ 

من بعد ۳ سال هنوز گریه می کنم برای پدرم. 

چه برسه وقتی پدر امت رو به مظلومانه ترین حالت ممکن از دست دادیم و نتونستیم قدر واقعی شون رو بدونیم. 

این معنیش مخالفت با خواست خداوند نیست عزیزم، معنیش افسوس و حسرت و فقدانه. 

مثل عاشورای ابا عبدالله علیه السلام. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
آیاتی که فرمودن تو این شبها عزاداری نباشه رو بفرمائید؟

جالبه میگه پیامبر فرمود این شب ها عزاداری نکنید 

در حالی که شهادت امام علی ع سالها بعد از رحلت پیامبر ص بود

در کل ایشون به هنر جعل حدیث هم مزین هستند

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حضرت علی (ع) هم موقع شهادتشون سرشار از خوشحالی و عشق خدا بودن چون به رستگاری رسیدن  ذره ذره کائنات از عشق خدا در خوشحالیه ولی عزیزم حضرت علی برا ما شیعه ها یه  فامیل نزدیک هستتن یه الگو هستن  و مسلمه که هرسال یادشون رو گرامی بداریم

عزاداری به معنایی نیست که تو گریه کنی تازه حالتو بد کنی گریه داریم تا گریه اون گریه ای که من بکنم به ...

عمر دست خداست 

خدا اگه میخواست به حضرت علی هم عمر نوح میداد 

جالبه میگه پیامبر فرمود این شب ها عزاداری نکنید در حالی که شهادت امام علی ع سالها بعد از رحلت پیامبر ...

دقیقا . دشمنی با اهل بیت رو میخوان به قرآن نسبت بدن .

در حالیکه مولا علی ، قرآن ناطق بودن

پیامبر فرمودن قرآن و اهل. بیت علیهم السلام از هم جدا نمیشوند

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
کاری به بقیه ندارم ولی به نظر خودم منطقی نمیاد ما برای پیامبرمون انقدر عزاداری نمیکنیم

💚هرکس عقیده ی خودشو داره 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عمر دست خداست خدا اگه میخواست به حضرت علی هم عمر نوح میداد

اولا حضرت علی علیه السلام به مرگ طبیعی فوت نشدند و یک ملعون ایشون رو به قتل رسوند 

این از عمر حضرت نوح علیه السلام

ثانیا، متوجه مفهوم فقدان میشید یا نه؟؟؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸