2777
2789

💯 بعضیام گنجینه پارادوکس و تناقض هستن 💯

● به ادعا و قلدرم ملدرم نیست به اثباتش هست ● 

• اونیکه خیانت خط قرمزشه خیانت میکنه ...

• اونیکه میگه از دروغ متنفرم چوپان دروغگوعه ...

• اونیکه بقیه رو ارشاد و امرونهی میکنه از هفت دولت آزاده و دیکت*اات*ور و خودشیفته است ...

• اونیکه میگه زندگی بقیه سرک نکشین و فضولی و کنجکاوی نکنین خودش دربست کله اش تو زندگی سلبریتی ها و افراد معمولی جامعه هست ‌... 

• اونیکه میگه مردم رو قضاوت و غیبت گویی نکنین تغذیه اش یک کلاغ چهل کلاغ کردن و حاشیه و شیطانی و کارآگاه گجتی و زیرآب زنی و درگیری و اختلاف انداختن تو زندگی بقیه هست ...

• اونیکه بهت قول و وعده وعید ازدواج و تعهد و  خواستگاری میده با یکی دیگه ازدواج میکنه ‌‌‌...

• اونیکه میگه از بد ذاتی و پلیدی انسانها بیزارم شیاد و شارلاتان و کلا**هب**ردار هست ...

• ووووووووو....................‌................‌...................

《 این قضاوت نیست همه جمعیت اینا نیستن منظورم اینه بعضیا کل وجودشون تناقض و پارادوکس از رفتار و اعمال و ادعا و عقیده برعکس هست ... 》

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••