2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 88 پست
اینجا وسایلشو نچیده بودم هنوز اخری هم باید به دیوار میزدیم

وااای عزیزم،خیلی قشنگه،مبارکتون باشه،از نعمت آباد2200خریدی؟خیلی مناسبه قیمتش،شماره تماس یا کانال داره که منم یه سر بزنم؟

همینا تو شهرمون بالای5تومنه،البته اگه اینا هم از جنس وکیوم باشن

وااای عزیزم،خیلی قشنگه،مبارکتون باشه،از نعمت آباد2200خریدی؟خیلی مناسبه قیمتش،شماره تماس یا کانال دار ...

ام دی آف با روکش وکیومه عزیزم

وکیوم باز ارزون تره از ام دی اف

اره خاله منم داره سیسمونی میخره همینو تقریبا ۴ تومن خریده شهرستانه اونم

اگه خواستی رفتم خونه شماره تماس مغازه شو برات می‌فرستم زنگ بزن سفارش بده

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام دی آف با روکش وکیومه عزیزم وکیوم باز ارزون تره از ام دی اف اره خاله منم داره سیسمونی میخره همین ...

آماده هاش گرون تره ینی؟ 

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
ممنون عزیزم،درخواستو بی زحمت قبول کن

خواهش.باشه عزیزم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
آماده هاش گرون تره ینی؟ 

نه فرق نداره خیلی

ما انقد چونه زدیم مخ مرده رو خوردم من

خداییش ادم منصفی هم بود.

اقا بزرگ كجاست؟

سمت شهرری

بین شهرری و بهشت زهرا

تو نت بزن برات میاره ادرس و شمارشو

ما آدرسشو گذاشتیم تو waze رفتیم

بچه ها منم دارم سيسموني ميخرم تروخدا بگين از سايز ١ تا ٣ چند دست بگيرم؟؟؟

از هر کدوم چهار پنج دست

دوسه دست ارزونتر برای تو خونه

دوسه دست شیکتر برای بیرون و مهمونی

سمت شهرری بین شهرری و بهشت زهرا تو نت بزن برات میاره ادرس و شمارشو ما آدرسشو گذاشتیم تو waze رفتی ...

ممنون عزيزم

تنوع جنساش خوب بود؟

من بيشتر لباس مدنظرمه؟

هرجا رفتم تا حالا زيره تيكه اي ٢٠ تومن نديدم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
مبارک باشه عزیزم،ایشالا به سلامتی فارغ بشی،حدس زدن سخته،دلی باید بخری چن تایی

ممنون عزيزم همچنين شما

اخه خواهر اگه من به دلم بخوام بخرم ك كله بازارو دلم ميخواد بخرم😁

ميخوام بدونم چندتا تيكه ضرورت داره

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏