2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 88 پست
بزار سونو آنومالی و که رفتی بد شروع کن به خرید

باربی جون شما ماه چندی؟

اسم دخترت خیییلی قشنگه مبارکت باشه

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نعمت آباد چقد شد تخت و کمد

۲۲۰۰

من کامل گرفتم جنس خوبشو 

چون جا داشتم.میخواستم جادار هم باشه برای دومی هم بس باشه😁

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
باربی جون شما ماه چندی؟ اسم دخترت خیییلی قشنگه مبارکت باشه

چشم رنگی جون

من امروز وارد ۳۶ هفته شدم

ممنون عزیزم

شمام بارداریت مبارک باشه ان شالله بارداری خوبی داشته باشی

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
این مغازه های انبار آقا بزرگ ت گرام نداره که اینترنتی خرید کنیم؟

مغازه نیست یه فروشگاه بزرگه مثل شهروند یا رفاه

هر قسمتش یه چیزیه

فک نکنم تل گرام داشته باشه

حضوری که بهتره عزیزم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
چشم رنگی جون من امروز وارد ۳۶ هفته شدم ممنون عزیزم شمام بارداریت مبارک باشه ان شالله بارداری خوبی ...

مرسی عزیزم😍😍😘😘😘

انشاالله ب سلامتی و خوشی بغل بگیری دخمل نازتو

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
۲۲۰۰ من کامل گرفتم جنس خوبشو  چون جا داشتم.میخواستم جادار هم باشه برای دومی هم بس باشه😁

2200 با تشکش یا بدون تشک

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

عزیزم خرید سیسمونی بستگی ب میزان هزینه ای ک میخواین انجام بدین بستگی داره. ب نظرم اگه نی نی اتاق جدا داره اول هزینه ای و برای وسای تخت و کمد اتاقش در نظر بگیرید. اگه سبک زندگی تون جوری هست ک از کالسکه استفاده کنید یا مقدار پولی رو برای خرید یه کالسکه ایمن و محکم در نظر بگیرید. یا صندلی ماشین.(یا میتونید این دو تا رو بچه کمی بزرگتر ک شد بخری)

پسر من با وزن ۳۱۰۰ دنیا اومد ولی تا چهل روزگی از سایز صفر استقاده کردم. ب نظرم برای ماه اول ک همه میان نی نی و میبینن و همش میخواد بغل بشه سرهمی خیلی خوبه بچه مرتب تر هست. یه تشک کوچولو ک خیلی نازک نباشه درست کن یا بخر برای این ک بقیه میخوان بغل بگیرن.