بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون جا داشتم.میخواستم جادار هم باشه برای دومی هم بس باشه😁
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
این مغازه های انبار آقا بزرگ ت گرام نداره که اینترنتی خرید کنیم؟
مغازه نیست یه فروشگاه بزرگه مثل شهروند یا رفاه
هر قسمتش یه چیزیه
فک نکنم تل گرام داشته باشه
حضوری که بهتره عزیزم
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من ک اتاقم جا نداره باید چیکار کنم?? اتاق اضافه هم ندارم. زوده برای من . جنسیت رو بفهمم یواش یواش با مامانم خرید میکنم اما وسایلای بزرگ رو باید بیخیال شم😢جا ندارم ....
عزیزم خرید سیسمونی بستگی ب میزان هزینه ای ک میخواین انجام بدین بستگی داره. ب نظرم اگه نی نی اتاق جدا داره اول هزینه ای و برای وسای تخت و کمد اتاقش در نظر بگیرید. اگه سبک زندگی تون جوری هست ک از کالسکه استفاده کنید یا مقدار پولی رو برای خرید یه کالسکه ایمن و محکم در نظر بگیرید. یا صندلی ماشین.(یا میتونید این دو تا رو بچه کمی بزرگتر ک شد بخری)
پسر من با وزن ۳۱۰۰ دنیا اومد ولی تا چهل روزگی از سایز صفر استقاده کردم. ب نظرم برای ماه اول ک همه میان نی نی و میبینن و همش میخواد بغل بشه سرهمی خیلی خوبه بچه مرتب تر هست. یه تشک کوچولو ک خیلی نازک نباشه درست کن یا بخر برای این ک بقیه میخوان بغل بگیرن.