2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاست مگ بیشتر توضیح بده

باباش یه معتاد شیشه ای متوهم هست که همش فکمیکرد من دارم خیانت مبکنم و یکسره اذیت میکرد روحی و جسمی اذیت میکرد و من همش سکوت میکردم   شب اخر داشتم شام بچرو میدادم یهویی یه چک بمن زد بیخودی     منم پریود بودم و خیلی عصبی بودم و دیگه واینستادم تو اون خونه   البته به جز چک بعدش گلومو فشار داد و چندتا دیگه هم بدجور زد   خدا ازش نگذره   که فقط به فکر نئشه بازی خودشه

اون بچرم دوست نداره ولی نگه داشته تا بمن فشار بیاد و برگردم نگه داشته منم اذیت کنه و از حقم بگذرم

خانوادگی بمن حمله کردن    درصورتی که مقصر پسر شیشه ای خودشونه که روزگار منو سیاه کرده

بچم معلولیت داره ۱۱سالشه خیلی بهم وابسته ایم   نمیدونم الان اونم بمن فکرمبکنه یا نه     چبکار میکنه نمیدونم   دلتنگشم  

باباش یه معتاد شیشه ای متوهم هست که همش فکمیکرد من دارم خیانت مبکنم و یکسره اذیت میکرد روحی و جسمی ا ...

بمیرم عزیزم 🥹کاش شکایت کنی حداقل دستت بع هیچ جا بند نیست 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....