2777
2789

من قرار بود شیش ماه یه جا کاراموز باشم بعد شیش ماه که همه چیو یاد گرفتم باهام قرارداد ببنده 

ولی این خانوم دَم عیدی بازی دراُورد میگه تعطیلی ندارین اصلا بعدشم سال تحویلم تو مغازه هستیم باهم 

منم پدر مادرم ناراحت شدن گفتن نمیخواد بری دیگه خیلی طرف پوروعه 

اول کار سفته داده بودم ولی دوستم چون دید اوضاع اینجوری شد سفته رو واسم یواشکی برداشت داد بهم 

الان اون نه از من سفته داره نه قراردادی داریم 

تقریبا چهار ماه اونجا بودم کار یاد گرفتم دو برابرش حمالی کردم یه بار تولدم واسم یه سِت لباس خرید دَم عیدی یک و پونصد بهم داد 

به نظرتون بازم میتونه از من شکایت کنه یا دردسر درست کنه؟

خیلی رفتارش بده من حتی امسال عید وقت نداشتم خریدای عیدمو انجام بدم 😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوف چیکار کنم یه بار تو عمرم خواستم یه چی یاد بگیرم کار کنم چرا اینجوری شد 😭

الان یاد گرفتی هرجا بخوای بری سر کار میگه سابقه کاری داری یا نه؟ میخوای بگی نه ؟ ولی اونم‌اخلاقش تند بود هرکس نمیتونه این‌اخلاقش تحمل کنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دوستتون خب دزدیده داده به شما

اگه بَرش نمیداشت این خانوم بیخودی واسم دردسر درست میکرد در صورتی که من کاری نکردم 

همیشه هر چی گفت بهش گفتم چشم هر کاری خواست واسش انجام دادم اون وقت دَم عیدی گفتم سال تحویل نمیتونم بیام مغازه یا دو روز اول عید نیستم هر چی دهنش در اومد بهم گفت 

الان یاد گرفتی هرجا بخوای بری سر کار میگه سابقه کاری داری یا نه؟ میخوای بگی نه ؟ ولی اونم‌اخلاقش تند ...

سرکار نمیرم دیگه پدر مادرم اجازه نمیدن 

اونم به اصرار خودم رفتم که اینجوری شد