2789
عنوان

من چکار کنم؟

262 بازدید | 19 پست

خیلی خیلی خیلی زودرنج و پر توقعم همسرم بخاطر این اخلاقم داره ازم فاصله میگیره ولی واقعا نميتونم خودمو درست کنم،مثلا از ساعت یک بهش گفتم بیا واقعا منتظربودم گفت میام ولی دو و نیم اومد منم بس انتظار کشیدم وقتی اومد کلا تو خودم بودم، بهم ميگه کاری نکن از دلم بری،یا مثلا بهش امروزگفتم پول بده گفت ندارم بذار شنبه،گفتم باشه بعد دید ناراحت شدم رفت از مغازه پول برداشت داد ولی من خیلی دلخور شدم چون دروغ گفت داشت ولی زورش ميومد،منم وقتی ناراحتم اصلا نميتونم حرف بزنم 

...

یه دوس پسر داشتم همین خصوصیتو داشت بعد چهار سال دور از شوهرت فهمیدم معتاده

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم مث شمام گلم 

وختی دلخورم نمیتونم حرف بزنم فقط اخم‌میکنم حرف نمیزنم خیلییی بده 

و همچنین پر توقعم ولی با تمرین میشه کمتر کرد هر دو مشکل رو اوقاتی ک رو خودم کار میکنم تا حدودی نتیجه میگیرم ...

منم اینجوریم اما برییدم ک اینجوریم تو خونه ی خدم وقتی مجرد بودم کسی حرعت نمیکرد بهم چپ نگاه کنه 

اما الان ۳ ساله همش توهین افسردگی گرفتم بچم نبود ارزوی مرگ میکردم با این زندگی نکبتم

معتاد به چی؟چجوری نفهمیدی؟

از دیر اومدناش شک کردم من حاظر میشدم تا بیاد خابم میبرد انقد دیر میومد یه سری گفت مکانیکی بودم بردمش اونجا از همه سوال کردم همه گفتن این اینجا نبوده اخرسر ازمایش گرفتم ازش

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

یه بار بشین باهاش جدی صحبت کن بگو بیا با هم رو راست  باشیم تو بهم همیشه راستشو بگو منم قول میدم نرنجم۰ والا دیگه انتظار داره دروغ میگه شما خوشحال بشی?

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
بیچاره چکار کرده ک میگی لج دراره؟ماکه همه مردامون یه ساعت میگن چن ساعت بعدش میان

هيچوقت چیزی که ازش ميخوام و تاوقتی ذوقشو دارم برام انجام نمیده،ميذاره خوب برام بی ارزش بشه چند بار گریه کنم بعد انجام میده

...
یه بار بشین باهاش جدی صحبت کن بگو بیا با هم رو راست  باشیم تو بهم همیشه راستشو بگو منم قول میدم ...

ميگه نمیدونستم دارم، رفتم مغازه دیدم هست! گردن.نمیگیره هيچوقت

...