2777
2789
عنوان

حالم بد شد

34 بازدید | 2 پست

اکسمو بلاک کردم امشب دیدم اونم بلاکم کرده نمی خواستم برگردم بش فقط دلم نمیخواد باور کنه اخه ۲ سال تو رابطه بودیم قبلشم دوسش داشتم الان بعد اتفاقات و توهینایی که بهم کرد میخواستم قبل از کارما خودم انتقام اون شبایی که تا صبح زار زدم و اون روزای که دلتنگ بودم رو بگیرم شب که میشه حالم بد میشه کاش شب نشه

چیکار کنم که زجرو تو چشماش ببینم؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هیچ کار منم یه زمان انتقام میخواستم ولی بهترین انتقام اینه که اون معذرت خواهی که اون بهت بدهکاره رو خودت از خودت بکنی و بری دنبال خوب کردن حال خودت به مرور زمان 

جوری که انگار هیچ وقت وجود نداشته 

هیچ کار منم یه زمان انتقام میخواستم ولی بهترین انتقام اینه که اون معذرت خواهی که اون بهت بدهکاره رو ...

چجوری میشه اخه من اونو بازم میبینم وقتی می بینمش نمیتونم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید