2777
2789

البته درباره خانوادم نمیگم خانوادم واقعا پشتم هستن و باهاشون رفیقیم

درباره آشنا و اطرافیانم میگم

امشب برای پدرم که فوت کرده ختم قران گذاشتم تو واتساپم خیلی از دوستام و همکلاسی‌های دوره های مختلف زندگیم دیدن ولی هیچکدوم نخواستن درحالی که اگر هرکدوم از اونها جای من بودن من حتما براشون میخوندم 

حتی بعضی از فامیلام

چقدر دوستی‌ها الکی شده واقعا اگر چاره داشتم تمامشون رو انفالو میکردم از اینستام یا شمارشان رو پاک میکردم

خیلی دلم گرفت

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

درمورد فامیلا و دوستا هم همه یه روزی ب این نتیجه میرسن که پشتشون که نیستن هیچ حتی مقابلشونم هستن

فقط یکی دیر میفهمه یکی زود

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که هستیم دختر

تنها چرا

من بلد نیستم اگه منم میتونم بات انجام بدم بفرست اینجا یادم بده من هستم🤝🏻

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ما که هستیم دخترتنها چرامن بلد نیستم اگه منم میتونم بات انجام بدم بفرست اینجا یادم بده من هستم🤝🏻

بله ی چنتایی از جز ها مونده میخونید شما،

درمورد فامیلا و دوستا هم همه یه روزی ب این نتیجه میرسن که پشتشون که نیستن هیچ حتی مقابلشونم هستنفقط ...

دقیقاااا 

من یکی از دوستام سالی یکبار دعوتم می‌کرد خونش 

که ببینه در چه حالم از اون موفق ترم یا نه 

زیر زبونم رو بکشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

درمورد فامیلا و دوستا هم همه یه روزی ب این نتیجه میرسن که پشتشون که نیستن هیچ حتی مقابلشونم هستنفقط ...

این حرفت خوندم لرزیدم من ی جا کار مبکردم میخاستم استعفا بدم واقن حالم گرفته شد اومدم از شوهر عمم مشورت گرفتم چون متاسفانع پدر مادرم پشتم نیستن نگران شدم

روح پدرت شاد

ولی خب بعضی ها مذهبی نیستن یا کلا اهل دعا نیستن و این دلیل به بی‌معرفتی نیست.......ولی خب کلا آدما همینن.‌حتی خواهر و برادرم پشت آدم نیستن دیگه غریبه که بماند

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

عزیزم یه جز بگو اگه قابل باشم من بخونم دعا کن برام

متشکر عزیز

خیلی لطف میکنی

اگر سختت نیست جزء ۴ رو بخونید 

انشالله که هر مشکلی داری حل بشه