2777
2789
عنوان

چخبر شده واقعاااا

299 بازدید | 17 پست

من تا حالا تو عمرم پرستار بیکار ندیدم

ولی تا دلتون بخواد دانشجو پرستاری و پرستار انصرافی دادم که دوباره میخونن برای کنکور برای تاپ از پرستاری گرفته تا علوم آزمایشگاهی آدم میترسه چخبرهههه

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

من تو عمرم اینقدر جذب معلم ندیدم

چه خبر شده

برخی جاها باور میکنید بنر جذب نیروی کار می بینم؟؟؟؟

یه زمون جلو شرکت باید میرفتی میگفتی کارگر نمیخوای؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. من تو عمرم اینقدر جذب معلم ندیدمچه خبر شدهبرخی جاها باور میکنید بنر جذب ...

حالا جالبه بدونید ایران کمبود معلم داره،،،،ما سه سال دبیرستان شده لود حتی نصف سال معلم نداشتیم چون نبوده ،و دوسال اخیر کل ایران همینجوری شده😅🤣🤣عجیبه 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. من تو عمرم اینقدر جذب معلم ندیدمچه خبر شدهبرخی جاها باور میکنید بنر جذب ...

خیلی عجیب شده همه دارن از بعضی رشته ها فرار میکنن به یکی هجوم میارن همین دندون پزشکی خیلییییی طرفدار پیدا کرده

حالا جالبه بدونید ایران کمبود معلم داره،،،،ما سه سال دبیرستان شده لود حتی نصف سال معلم نداشتیم چون ن ...

دقیقا الان هرسال خیلییی پرستار میگیرن بازم کمه چخبره

عزیزم می دونی کار یه پرستار چقدره و حقوق یه پرستار چقدره؟می دونی اضافه کاری پرستاری اجباریهفشار کاری ...

قبول دارم حقم دارن ولی رشته های دیگه پیرا پزشکی چرا دیگه اونام انصراف میدن

خیلی عجیب شده همه دارن از بعضی رشته ها فرار میکنن به یکی هجوم میارن همین دندون پزشکی خیلییییی طرفدار ...

گاهی اینطور میشه

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن