2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 89 پست
ای بابا هر تاپیکی میرم یه نفو میخواد یقه ی نفرچ بی بهونه بگیره جم کنین بساطتونو دیگه نمیزارن دو دیقه ...

کی باکی😐

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای بابا هر تاپیکی میرم یه نفو میخواد یقه ی نفرچ بی بهونه بگیره جم کنین بساطتونو دیگه نمیزارن دو دیقه ...

الان اینجا کی میخواد یقه بگیره؟درگیریا؟

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

ساعتی ک واسه شب چله واسم خریدن😍فک کنم دومتر هس😄تفلد شوهرمم بود بهش موبایل هدیه دادم😁

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
الان اینجا کی میخواد یقه بگیره؟درگیریا؟

درگیریا چیه چقد بی ادب

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
ساعتی ک واسه شب چله واسم خریدن😍فک کنم دومتر هس😄تفلد شوهرمم بود بهش موبایل هدیه دادم😁

وااای عجب چیزی خریدنا ایووووول😄 

کی باکی😐

نمیدونم خواهر نمیشناسم ولی خودم تاپیک زدم کشیدن ب سیاست قفل کردم.رفتم تاپیک یکی دیگه گیسو گیس کشی شد.الان ی بحث اینجا.شاید زیادی من حساس شدم😂

نمیدونم خواهر نمیشناسم ولی خودم تاپیک زدم کشیدن ب سیاست قفل کردم.رفتم تاپیک یکی دیگه گیسو گیس کشی شد ...

مردم اعصاب ندارن سرهرچیزی دعواراه میندازن

وااای عجب چیزی خریدنا ایووووول😄 

راستش پرسیدم چی بگیریم گفتم اینو فکر نمیکردم بخرن😂

مردم اعصاب ندارن سرهرچیزی دعواراه میندازن

خیلی بده روحیه ادم خراب میشه😞راستی ب تظرتون از سر همین ساعت اینه کنسول بگیرم؟شوهرم این چوبی جدیدارو خوشش اومده چوبی با فلزی یکم نمیخورن بهم.تقریبا میشه گف این مدلا سلطمتی های طرح قدیم.ب نظرتون کدوم بهتره؟از سر ساعت بگیرم یا چوبی؟

خیلی بده روحیه ادم خراب میشه😞راستی ب تظرتون از سر همین ساعت اینه کنسول بگیرم؟شوهرم این چوبی جدیدارو ...

چووووبی قشنگتره اینی که عکسشو گزاشی فقط یکم بزرگه اگرنه خیلی خوشگله😍😍😍

چووووبی قشنگتره اینی که عکسشو گزاشی فقط یکم بزرگه اگرنه خیلی خوشگله😍😍😍

خب اونم بزرگ میخواد.میگم خونه ک از خودمون نیس بزرگ بخری پس فردت رفتیم اجاره نشینی بیچاره ایم با اسباب کشی😳

خب اونم بزرگ میخواد.میگم خونه ک از خودمون نیس بزرگ بخری پس فردت رفتیم اجاره نشینی بیچاره ایم با اسبا ...

اررررره واقعا ولی بیخیال فردا الانوعشقه😜

شانس دارن ملت😂😂😂

خرید پارچه های بله برونم اینارو خودمم بردن ی پارچه پیراهنی بلند ب گردنشون زدم500تومن😂خب اشنا هستن واسه همین نمیتونن چیزی بگن اگر غریبه بودن نه من رو داشتم بگم نه اونا میخریدن😂😂😂