2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 89 پست
جوجوتون؟؟؟

ول کنید دیگه جنبه ندارینا یه خانمز اینجا گفت جوجوی من منم گفتم اینم جوجوی من اه

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
اینم جوجوهای واقعی من دخترم و پسرم بچه های اون خروسه😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

خداحفظشون کنع خیلی نازن😍😍😍😍

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂 خداحفظشون کنع خیلی نازن😍😍😍😍

فدای تو

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

ای بابا هر تاپیکی میرم یه نفو میخواد یقه ی نفرچ بی بهونه بگیره جم کنین بساطتونو دیگه نمیزارن دو دیقه خوش باشیم😒😔

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶