2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 89 پست
اررررره واقعا ولی بیخیال فردا الانوعشقه😜

خخخ حرف شوهرمو میزنی میگه ادم مگه چقد عمر میکنه پس چیزایی ک دوس داریم میخریم زندگی میکنیم کهنه شد میندازیم دور😂مث پولدارا حرف میزنه مثلشون هاااا😄

☝شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
خرید پارچه های بله برونم اینارو خودمم بردن ی پارچه پیراهنی بلند ب گردنشون زدم500تومن😂خب اشنا هستن و ...

😂😂😂^افتادی تو کوزه عسل😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خخخ حرف شوهرمو میزنی میگه ادم مگه چقد عمر میکنه پس چیزایی ک دوس داریم میخریم زندگی میکنیم کهنه شد می ...

دقیقا راس میگه خو

😂😂😂^افتادی تو کوزه عسل😂

ارخ ی زنبورم توش هس(پدرشوهرم)😂قراره پنج ساای بتلای خونظون زندگی کنیم ولی هب پدرشوهرمم هس زندگی سه نفره😞اول زندگی😞

☝شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
ارخ ی زنبورم توش هس(پدرشوهرم)😂قراره پنج ساای بتلای خونظون زندگی کنیم ولی هب پدرشوهرمم هس زندگی سه ن ...

اوه سه تایی؟😐😐😐چه بد

دقیقا راس میگه خو

دخترخالم ک خواهرشوهرمم باشه پف فرش مشهد بخرین بهترینه وای ی فرش دیدیم خیلی قشنگ بود نمیدونم چی بود میگه همونو میخریم مهمم نیس مشهده یا نه مهم اینه قشنگ بود.

دخترخالم ک خواهرشوهرمم باشه پف فرش مشهد بخرین بهترینه وای ی فرش دیدیم خیلی قشنگ بود نمیدونم چی بود م ...

😂😂😂اره مهم قشنگیه😁

اوه سه تایی؟😐😐😐چه بد

اره فکر کنم برای همینه هرچی میگم ب حرفم میکنن😁

😂😂😂اره مهم قشنگیه😁

😂👍

ارخ ی زنبورم توش هس(پدرشوهرم)😂قراره پنج ساای بتلای خونظون زندگی کنیم ولی هب پدرشوهرمم هس زندگی سه ن ...

امضاتوخیلی میدوس😊😊 راستی چرا سه تایی مادرشوهر نداری

دعای همیشگی دخترم:خداکنه خوابه بد هیچ کس هیچ وقت تعبیرنشه💖
امضاتوخیلی میدوس😊😊 راستی چرا سه تایی مادرشوهر نداری

فداتم😁نه مرداد فوت کردن سرطان داشتن.واسه همین پدرشوهرم تنهان حاضرم نیستن زن بگیرن میگن از من گذشته دیگه اسمشم نیارین😞

فداتم😁نه مرداد فوت کردن سرطان داشتن.واسه همین پدرشوهرم تنهان حاضرم نیستن زن بگیرن میگن از من گذشته ...

خدا رحمتشون کنه

دعای همیشگی دخترم:خداکنه خوابه بد هیچ کس هیچ وقت تعبیرنشه💖
خدا رحمتشون کنه

ممنون عزیزم