2777
2789

سلام،خوب بود؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

فردا ادامشه

اره خییییلی

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز ندیدم. کاش یه نفر خلاصه ی قسمت امروز رو تعریف کنه.

یه آقایی بود که تو دوران کرونا به خاطر اینکه میگفتن الکل ضدعفونی میکنه، مشروبات الکلی خورده.

بعد تو خواب مُرده

رفته اون دنیا دیده به حسابها چطور رسیدگی میشه.

مثلا باباش که خودش فقیر بوده به یه فقیری نهارش رو می بخشه‌. اون فقیره بچه شونو دعا میکنه. اون دعا میاد تو خونه، این آقاهه که اون موقع بچه کوچولو بوده رو از افتادن داخل چاه نجات میده.

یا این آقا تو بچگیش یه کار خیری کرده، باباش اونقدر ذوق زده شده دعاش کرده. 

یا مادرش که دعاش میکرده.

رضایت پدر و مادرش کلی به دردش خورده.

گناهاش هم همینجور حساب میشده‌. مثلا یه ملخ رو انداخته تو آتش. اون دنیا بابت اینکار عذاب شده.

بعد رفته تو صف رسیدگی به اعمال. یه مرده رو دیده. بهش گفتن اون بهت بدهکاره.

بعد دیده اون آقاهه یکی از مسئولینه که با پول بیت المال برای خودش سرمایه گذاری کرده و حق این آقاهه هم تو اون بیت الماله بوده‌.

یا یه زنی رو عذاب میکردن. چون زمان مادربزرگ این آقاهه دعا گرفته براشون. زندگی اینا تا نسلهای بعدی تحت الشعاع قرار گرفته.

ولی بزرگترین گناهش سقط جنین بود‌ که زنش رو وادار کرده بچه رو بکشن. چون نمیدونسته گناه خیلی بزرگیه عذابش نکردن ولی حسرت شدیدی بابتش به دلش انداخته بودن. بچه رم بهش نشون داده بودن که چقدر خیر براشون داشته ولی با اینکارشون تمام اون برکات از زندگی اینا رفته.

تمام اعمال خوب این آقاهه شبیه یه درخت بوده. که با نماز خوندنش آبیاری میشده‌ ولی چون کاهل نماز بوده درخته ضعیفی داشته.

بعد گفت حب امام زمان(عج) کمکش کرده که تو قسمت بعد میگه چطوری.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124