2777
2789
عنوان

7 ساله جدا شدم و ازدواج نکردم

740 بازدید | 33 پست

خیلی خیلی حالم بده ۲۹ سالمه ۲۲ سالگی ازدولج کردم و جدا شدم باکره هم هستم 

بعد طلاقم فکر میکردم چن سال بعدش ازدواج میکنم ولی به هر دری زدم نشد موردی که مناسبم باشه نیومد و من موندم و تنهایی و افسردگی انگیزه هیچی ندارم دیگه

شاغلم تو اجتماعم به خودم میرسم ولی هیچی به هیچی اون طرفم ازدواج کرد بعد من 

الان حتما خیلیا فک میکنن مشکل از من بوده😭

باور کنین همه راهارو رفتم زیادت چله دعا التماس توسل هر راهی رو رفتم نتیجه نگرفتم 

دلم از همه دنیا خونه سالم زندگی کردم مظلوم بودم خدایا چرا برام خوشی نخواستی چرا دشمن شاد شدم 

سنت کمه بابا هنو جا داری خودم ۳۱ ازدواج کردم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۹ 

مجرد

روزی نیست که استرس نداشته باشم

روزی نیست که از آینده نترسم

چرا خدا با من اینجوری میکنه

چرا باید من واسه چیزهای جزیی که واسه دیگران مسخره و خاطره ست حسرت بکشم😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم طبق تجربه اطرافیان بهت میگم خانوم‌های که جدا شدن تو جامعه ما حتی تو عقد شرایط خیلی سختی برا ازدواج دارند شما هم سنت هنوز خوبه ولی اگر میخواهی با آدم خوبی ازدواج کنی رازش اینه که سرسنگین و موقر و خانوم رفتار کنی تا کیسهای خوب و از لحاظ فرهنگی و مالی بالا رو بتونی جذب کنی تیپهای جلف  و آرایش‌های  ناجور نداشته باشی هر چه باکلاستر و زیباتر بهتر البته نظر شخصیمه

عزیزم طبق تجربه اطرافیان بهت میگم خانوم‌های که جدا شدن تو جامعه ما حتی تو عقد شرایط خیلی سختی برا از ...

اتفاقا دور و بر خودم کلی دختر که جدا شده بودن به سال نکشید ازدواج کردن بهتر قبلی 

نمیدونم چرا برا من نشد 

منم خواستگارام همه مجردن ولی اونی که میخواستم نبودن

منم ۲۹ مجرد روزی نیست که استرس نداشته باشمروزی نیست که از آینده نترسمچرا خدا با من اینجوری میکنهچرا ...

واقعا نمیدونم

اخلاقات چطوریه من میگم شاید تو خودمون چیزی هست که جنس مخالفو فراری میده یه انرزی خاصی مصلا