2777
2789
عنوان

باشوهر عوضیم دعوا م شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 60 پست
فعلا ک اون دست پیش گرفته

روزی یک بار صدقه بده .حتی پول نداری .کمک معنوی کن .

انشالله خدا روزی میفرسته .من حتی لباس و هیچ واسه عید نخریدم .فقط عیدی فامیل و میوه شکلات همین .اون هم خونه پدریه .فقط میدونم توکل به خدا کن .اون معجزس .حتما معمزس 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو عمرم دعوا ندیدم این انقد هرروز پدر مادرش دعوا کردن عادت کرده نمیزاره آب خوش از گلومون پایین بر ...

توام سعی کن اگه دعوا دارین تنهایی بحث کنین نه اینکه جلوی بچه میفههمم چی میگی 

خب ببین وقتی شرایط اوکی نیس ب بچه توضیح بده ک یدونه میتونه بخره یا بره از باباش اجازه بگیره شوهرتم و ...

نه نمی‌گفت چرا خریدی گفت چرا چرتو پرت خریده.من اولین بار بود اینجوری حرف زدم بخدا انقد بهم بی احترامی کرده شاید تو نگاه اول تقصیر من باشه اما بارها بهش گفتم درست صحبت کن جلو بچه ها حتی بار اول گفتم با منی چه حرفی گفت اره با توام دیگه 

روزی یک بار صدقه بده .حتی پول نداری .کمک معنوی کن .انشالله خدا روزی میفرسته .من حتی لباس و هیچ واسه ...

من الان تو سجاده داشتم اشک می‌ریختم التماس خدا میکردم کارم همیشه این اما همیشه بی روزی بودن و همچین شوهر داغونی سهم منه

همه مردا همینجورن یکم باهاشون دهن ب دهن بشی همه حرفی میزنن بهت .بعد ک یک خانوم میاد اینجا درددل کنه ...

نمیدونم چه قسمی بخورم ولی شوهر من واقعا آرومه البته خودمم آرومم ولی راحت جواب میدم و انتقاد میکنم و لوس میشم به جاش اخلاقیات بد دیگه داره خیلی زبون باز و دروغگو اما آروم و با اخلاق و با سیاست 

خوب بزرگی کن واسه دلخوشی بچه هات ،بهش بگو من از دهنم در پرید ولی حرف وکارای تو چه توجیهی داره در کل ...

بار اولش نیست چهار روز میخواد یدونه عطر برای من بخره همش منو میپیچونه چه مردی فقط دستش کار می‌کنه 

نمیدونم چه قسمی بخورم ولی شوهر من واقعا آرومه البته خودمم آرومم ولی راحت جواب میدم و انتقاد میکنم و ...

من میگه من هر چی گفتم تو لال باش یه مدت جواب ندادم باهاش دیدم نه بابا این چی می‌فهمه