2777
2789
عنوان

باشوهر عوضیم دعوا م شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 60 پست
بار اولش نیست چهار روز میخواد یدونه عطر برای من بخره همش منو میپیچونه چه مردی فقط دستش کار می‌کنه

خوب عزیزم تو بهتر از همه ی ما شوهرتوو میشناسی فقط بحث ،بحث گذشت ونبردن کینه به ساله. جدیده برای ارامش ذهن خودتم شده این بارم ازش گذشت کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میگی اینجا بگم تو هم یاد بگیری

برای خودم نگفتم اگه راه حلی هست بگید همه بدونن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من الان تو سجاده داشتم اشک می‌ریختم التماس خدا میکردم کارم همیشه این اما همیشه بی روزی بودن و همچین ...

من به خدا شک ندارم .

شنواییم ضعیف تو‌خونه کتک هم میخورم .لباس پاره تنمه .شوهر گیرم نمیاد .از شانس من وقتی لباس خوب تنم کنم بقیه حسودی میکنند  چند روزه برنج نمیخوریم .یک قونی برنج ده کیلو مال دو ماهه .

از زندگیم بد نمیگم .به روزی خدا شک ندارم .روزی خدا دو مدله معنوی مادی امسال معنویش زیاد بوده الحمدلله .

فقط گریه کار منه .

ولی میدونم حتما حکمتیه .

اما زیارت عاشورا سوره واقعه روزی حلال دادن خمس صدقه نماز واجب اول وقت .مسجد رفتن در ارامش خانواده مون زیاد سهم داره .هرکی باشه دووم نمیاره .ولی ما دووم اوردیم .ارامش و روزی معنوی خیلی با اهمیت تر از مادیه .خود همین روزی معنوی روزی مادی به همراه میاره ‌پس دست از توکلت به خدا برندار

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

هرکس مشکلش فرق میکنه

فعلا راجع به این مشکل داریم صحبت می کنیم 😅

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨