2777
2789
عنوان

واریکوسل

280 بازدید | 24 پست

سلام دوستای گلم

واریکوسل خفیف چه علائمی داره وآیا دیده میشه؟

شوهرم تحرک اسپرمش 15 درصده

و حرکت سریعش 85 درصد

و حرکت متوسطش 15 درصد

مورفولوژی رو هم نوشته دو درصد آبنرمال

و تعدادشم 108 میلیون 

چطوری بفهمیم واریکوسل دارن یا نه؟

خیلی نگرانم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در گرید پایین با سونو درگرید بالا حتی با معاینه هم میشه فهمید

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
ظاهرش دیده میشه؟ چون تو گریداش نوشته باید دیده بشه یا با معاینه لمس بشه

سونوگرافی همه چیزشو تایید کرده فقط نوشته واریکوسل با ریفلاکس 3.1....دکتر گفت ریفلاکسش پایینه و اگه بالا بود ممکن بود به عمل بهتر جواب بده فعلا برای دو ماه دارو داده ....قبل از سونوگرافی آزمایش اسپرم داد که تعداد و مورفولوژی خوب بود فقط تحرکش کمه که کلاس آ و کلاس ب شده 10 درصد

کلا چه داروهایی بهتون دادن؟ اقدام کردین برا بارداری؟

داروهای همسر من کلومیفن ال کارنتین و ویتامین ای هست من روز سه شنبه آمپول هاش سی جی زدم قرار بود دیشب اقدام کنیم که همسرم دچار استرس شد و نتونست کاری کنه با اینکه همسر من توی تمام مدتی که ازدواج کردیم چنین مشکلی نداشته که نتونه کاری کنه....اینم از شانس منه

داروهای همسر من کلومیفن ال کارنتین و ویتامین ای هست من روز سه شنبه آمپول هاش سی جی زدم قرار بود دیشب ...

الهیییییی

ایشون بدجور ترسیدن و استرس گرفتن

امیدوارش کن گلم

شوهر شما بااین نتیجه ازمایش واریکوسل نداره،چون از نظر تعداد و حرکت مشکل خاصی نداره

واقعا؟

تحرکش 15 درصده آخه

البته چون موقع آزمایش عجله داشت حجمشم کمه

و دکتر گفت عفونت داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز