2821
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر منم واریکوسل داشت گرید پایین بود با سونو تشخیص دادند البته دکتر هم با معاینه میتونه تشخیص بده اما سونو دقیق بهت میگه گرید چند هست.یکی از بیضه ها بزرگتر میشه اون که بزرگتره واریکوسل داره.چیز خاصی هم نیست دکتر به ما گفت نگران نباشید اگر گرید بالا باشه عمل میشه به راحتی

الهیییییی ایشون بدجور ترسیدن و استرس گرفتن امیدوارش کن گلم

الان دو روز هست که مثل تراکتور کار میکنم صبح تا هفت شب سر کارم بعد که میرم خونه با یه سرعتی کیک میپذم و شام میپذم بعد واسه ناهار فردا غذا درست میکنم خونه رو مرتب میکنم خودمو مرتب میکنم و آرایش و لباس قشنگ از راه میاد سفره شام آماده قبلش هم تو ت ل گ رام  پیام عاشقانه میدم آب هویچ میگیرم حتی سعی میکنم آبمیوه گیری و همه ضرفهای کثیف و قبل اومدنش بشورم که خونه مرتب باشه بعد که شام میخوره آب هویچ بستنی براش میارمو.... که وقتی آخر شب میخواد کاری کنه از نظر روحی مشکلی نداشته باشه ضمن اینکه ما با هم مشکلی نداریم و همیشه جو خونه آرومه....یعنی دیگه جون به تنم نمونده انقد که بدو بدو میکنم تا وقتی از سر کار میاد هیچ کاری نداشته باشم و فقط کنارش بشینم و باهاش فیلم ببینم(یکی از کارهایی که بشدت بهش علاقه داره نشستن من کنارش و فیلم دیدن دو نفره) 

گرید a اگه 85 درصده که خیلی خوبه 

برای شوهر من صفره و گرید a و b باهم 9 درصده 

ولی دکتر با معاینه معمولی گفت که واریکوسل نداره

مشکل شوهر شما چی بود که ازمایش داد؟ و الان چه داروهایی مصرف میکنه؟

و خدا همین نزدیکیست
گرید a اگه 85 درصده که خیلی خوبه  برای شوهر من صفره و گرید a و b باهم 9 درصده  ولی دکتر ...

حقیقتش دو ماه اقدام کردم باردار نشدم

این ماه دکتر سه تا آمپول اف اس اچ و کلومیفن دو تا صبح و لتروفم دو تا شب باید بخورم

و بعد به دکتر گفت این ماه هم اگه باردار نشدی شوهرت آز بده

گفتم اشکال داره این ماه دارو بده تا با هم دارو بخوریم گفت نه و دادیم

فقطگفت یه مقدارسرعتش کمه که اونم شاید بخاطر عفونته

چون wbc اگه اشتباه نگم 4-2 بودش