2777
2789
عنوان

کاش دل نداشتم

42 بازدید | 4 پست

دل بستم به یکی که دوسم داره ،بهم توجه می‌کنه ،میخندونتم و هر وقت می‌فهمه ناراحتم یا درد دارم ادا در میاره بخندم ،یرام شعر و آواز میخونه 

ولی می‌دونم پدرم هیچوقت راضی نمیشه بهم برسیم  

اول گفتم بشناسمش وقتی شناختمش و خانوادشم شناختم فهمیدم که امکانش زیر یک درصده که بابام اجازه وصلت بده (خانوادشون خلافکاره و هر چی خرافه ازشون بر میاد و من اینو نمی‌دونستم به مامانم گفتم که  با بابام حرف بزنه بابام هم اعصابش بهم ریخت )

خیلی ناراحتم 

چند ماه پیش من حالم خیلی بد بود بعد چند روز رفتم گلزار شهدا درد و دل میکردم چون احساس شدید تنهایی داشتم 

این پسر منو تو راه دیدن نه یکبار بلکه سه بار و هر سه بار هم درخواست دادن که دو بار رد کردم ولی دفعه سوم پذیرفتم گفتم شاید شهدا کمک کردن ولی انگار وضع بدتر شد الان دل دادم ولی دل کندن سخت تره😭

به حرف خونواده ت گوش کن

نصیحت از یه زخم خورده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بابات حرفش درسته خودتو بدبخت نکن عزیزم حرف یه عمر زندگیه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.