2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخول انجام بشه چه ارضا بشی چه نشی غسل بر شما واجب و بر گردنتونه،رابطه غیر دخول اگر ارضا بشی غسل بر شما واجب و بر گردنتونه ولی اگر ارضا نشی و فقط در حد تحریک و معاشقه باشه رابطه غسل بر گردنتون نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...

یعنی اینکه ببخشید آب از رحم ات خارج میشه غسل برات واجب میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره ولی این که نوشته اگه مایعی خارج نشد غسل نمیخواد یعنی چی؟

یعنی فقط تحریک شده باشی،ارضا ارگاسم آخره دیگه،اگر قبل از ارگاسم و در اثر تحریک فقط از شما رطوبت خارج بشه اون غسل نداره

چرا این سوالارو نمیرین از مرجع بپرسین ک اینجا میپرسین و هرکی یچی میگ اگ واقعا اهمیت میدین ب این چیزا ازینجا نپرسین یموقه گردنتون میمونه

نزدیکی و آمیزش جنسی و دخول، اگرچه منی بیرون نیاید. بنا بر این واجب است بعد از هر مقاربت و نزدیکی زن و مرد غسل جنابت انجام دهند چه از آنها منی خارج شود یا نشود

اگر انسان جماع کند و به اندازه ختنه‌گاه یا بیشتر داخل شود، در زن باشد یا در مرد، در قُبل (جلو) باشد یا در دُبر (عقب)، بالغ باشند یا نابالغ، اگر چه منی بیرون نیاید، هر دو جنب می‌شوند

درصورتی میگن واجب نیس ک کمتر از خ*تنه گاه باش و شمام چیزی نشی...

...
من حین ارضا هم هیچ رطوبتی ندارمبازم باید غسل کنم؟

بله ارضا چه با رطوبت چه بدون رطوبت غسل داره،شما متوجه میشی ارضا شدی دیگه،اینکه ببخشید لباستون خیس نشه دلیل بر این نیست که غسل نکنی،خیلیا رطوبت بعد از ارضا ندارن ولی غسل تحت هر شرایطی بعد از ارگاسم واجب و بر گردنه

چرا این سوالارو نمیرین از مرجع بپرسین ک اینجا میپرسین و هرکی یچی میگ اگ واقعا اهمیت میدین ب این چیزا ...

من گفتم بدون دخول

بعدشم عین همین که فرستادی کتابی میگن من متوجه نمیشم ولی نی نی سایتی ها به زبون عادی میگن متوجه میشم