2777
2789

سلام.

من يه خانمي رو مي شناسم،خونه خودم مياد،خونه خواهرمم ميره،الانم اتفاقاً خونه خودمِ داره كار مي كنه،كارش هم خيلي خوب و تميز هست،شيشه هم پاك مي كنه،همه كار انجام ميده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ساعت ٨:٣٠ صبح ميادش تا عصري،حالا تا هر وقتي كه كارش تموم بشه،همه كارها رو انجام ميده،من بهش ١٠٠ ميدم.مي گم شيشه ها رو هم مي شوره با توريِ پنجره ها و پرده ها و خلاصه همه كاري.

سلام. من يه خانمي رو مي شناسم،خونه خودم مياد،خونه خواهرمم ميره،الانم اتفاقاً خونه خودمِ داره كار مي ...

من میخوام از طرف شرکت باشه که مطمئن باشه. بشه پیگیری کرد. 

من میخوام از طرف شرکت باشه که مطمئن باشه. بشه پیگیری کرد. 

اين خانم از آشناها هست و مطمئن هست،مي گم الان داره تو خونه خودم كار مي كنه. 

ولي باز هم هر جوري خودتون درست داري عزيزم.

اتفاقا منم یه بار استفاده کردم از همین پین ورک ولی بعدش دیگه چون همه ش گوشی دم دستمه دیگه سخت میشه. برای همین آچاره رو نصب کردم. هم اپلیکیشن داره. هم خیلی راحت و سریع میشه سفارش رو ثبت کنی. کار و پیگیریشونم که من راضی بودم اقعا. اینم سایتشونه:

www.achareh.ir

خوبیش اینه خودت انتخاب می کنی زن بیاد یا مرد. من برای یه سری کارا نیروی خانم و برای یه سری مارهای دیگه گاهی می گم آقا بفرستن. اینطوری خیالتم راحت تره. حالا نه صرفا اینجا ئلی اینکه از شرکت بگیری بهتره هانی. به قول خودت خیالت راحت تره

اتفاقا منم یه بار استفاده کردم از همین پین ورک ولی بعدش دیگه چون همه ش گوشی دم دستمه دیگه سخت میشه. ...

من از هر سه تا شرکت  پین ورک و اسپارد و آچاره سفارش نیرو دادم دو باری که از آچاره نیرو گرفتم نیروهاشون اخلاقشون به دلم نشست و برای من اخلاقیات خیلی مهمه؛ ولی از شرکت پین ورک و اسپارد که سفارش دادم نیروهاشون مودب تر و کاری تر بودند.

اتفاقا منم یه بار استفاده کردم از همین پین ورک ولی بعدش دیگه چون همه ش گوشی دم دستمه دیگه سخت میشه. ...

خودمم هرچی سرچ می کنم سخته یکم اعتماد کردن

حالا ایشالا به رای شماها از همین آچاره یه سفارش نظافت هم می گیرم

کار آرایششون خوب بود

عزیزم شما می دونی میشه مرتب هم نظافت رو سفارش داد یا خیر؟
من تازه بچه دار شدم، برای همین یکم کارم سخته واقعا برای نظافت خونه و مخصوصا مهمون اینا که میاد دیگه کلا کلافه میشم

یعنی میشه مثلا سفارش بذاری دو هفته یه بار یا هفته ای یک بار بیاد؟

یا هرسری باید سفارشنظافت  رو ثبت کنی؟