2777
2789
عنوان

خیلی سردرگمم

474 بازدید | 45 پست

تا ازدواج نکنم وضعم تو خونه بدتر و بدتر میشه 

پدر و مادر منو به چشم اضافه بی عرضه تو خونه میبینن

مطمئنم اگر ازدواج نکنم روزگارم سیاهه اینجا

از طرفی خواستگارمو دوست ندارم آپشن نداره دلم نمیخوادش

کسایی رو قبلا رد کردم اینم دلم میخواد رد کنم

اما میترسم بعدی بهتر از این نباشه این لااقل اخلاقش بد نیست

اما مطمئنم با اینجا موندن نابود میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر این آخرین نتیجه ای هستش که گرفتی،اگر واقعا هیچ راهی جز ازدواج حالا چ با ایشون و اصلا هر خواستگاری ک از نظره تو فول آپشن هست نمیبینی،این کارو کن،،،از طرفی هم اینقد مسئله رو نا امید کننده نکن برای خودت،بهر حال تو داری از یه امره خیر که قراره حال و هوای زندگی رو بهتر از قبل کنه حرف میزنی

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

شرایطش چطوره اسی

تو یع شرکت کار میکنه اما قراردادیه میگه یه موقع ممکنه تعدیل نیرو کنن بگن دیگه نیا 

یه دونه ماشین هم داره که قسط اونو میده پس انداز و پول هم نداره

اخلاقش بد نیست 

اندامش رو اصلا جذب نشدم چون خوشتیپ نیس قدکوتاس 

قدش با من دقیقا یکیه و کنارش احساس مردنگی نمیگیرم ازش 

همه اینا به کنار بزرگترین مشکلم یه چیزه اونم اینکه میترسم اهل کار سخت و پول درآوردن نباشه میترسم باهاش گشنگی بکشم

تو یع شرکت کار میکنه اما قراردادیه میگه یه موقع ممکنه تعدیل نیرو کنن بگن دیگه نیا یه دونه ماشین هم د ...

خب اگه واقن جذبش نشدی تو جلسه اول با توجه به همه شرایطش بگو نه بابا خدا بزرگه برا بعدیا 

اگر هم فک میکنی میتونی فرصت بدی بیشتر آشنا بشی و ممکنه نظرت تغییر کنه چند جلسه ای برو ببینش

در کل ۷۰ درصد به بالا از همه لحاط باید به دلت بشینهازدواج نادرست خیلی بدتر از ازدواج نکردنه جانم پدر ...

پدر و مادر خیلی اذیتم میکنن مادر منو فقط برای کارای خونه میخواد پدرم که نگم برات ... بهم گفت گمشو برو از این خونه

نه به دلم نمیشینه قبلی ها هم اصلااا به دلم ننشستن 

پدر و مادر خیلی اذیتم میکنن مادر منو فقط برای کارای خونه میخواد پدرم که نگم برات ... بهم گفت گمشو بر ...

چندسالته عزیزم

نمیتونی شغلی پیدا کنی که تایمش زیاد باشه و یا دوتا شغل صبح و عصر 

که فقط واسه تایم خواب بری خونه و کمتر ببینیشون ؟

اگر این آخرین نتیجه ای هستش که گرفتی،اگر واقعا هیچ راهی جز ازدواج حالا چ با ایشون و اصلا هر خواستگار ...

خب مشکل اینکه فول آپشن نیستن دیگه 

وگرنه از خدام بود برم

قبلیا که واقعا آزار میدادن اینم چیزی نداره که باهاش خوشبخت بشم

خب اگه واقن جذبش نشدی تو جلسه اول با توجه به همه شرایطش بگو نه بابا خدا بزرگه برا بعدیا اگر هم فک می ...

چند ماهه داریم حرف میزنیم 

چند روز پیش چیزایی از خودش گفت که تا حالا نگفته بود و نمیدونستم مثلا کارش که اینجوره یا بیماری هایی که داشته...

چندسالته عزیزمنمیتونی شغلی پیدا کنی که تایمش زیاد باشه و یا دوتا شغل صبح و عصر که فقط واسه تایم خواب ...

۲۳

دانشجوام درسام خیلی سنگینه نمیرسم سر کار هم برم وگرنه از خدامه 

چند ماهه داریم حرف میزنیم چند روز پیش چیزایی از خودش گفت که تا حالا نگفته بود و نمیدونستم مثلا کارش ...

وای پس ولش کن بعد چندماه اگه بازم شک داری چرا میخوای ادامه بدی پس؟؟من فک کردم هنوز جلو‌نرفتین