2777
2789
عنوان

خیلی سردرگمم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 45 پست
خب مشکل اینکه فول آپشن نیستن دیگه وگرنه از خدام بود برمقبلیا که واقعا آزار میدادن اینم چیزی نداره که ...

منظورتو از آزار خوب متوجه نشدم(یعنی با بودنشون کلا باعث ناراحتیت میشدن؟)بگذریم گذشته و آدماش رو بزار کنار،اگر این جوری ک میگی باشه شک نکن بهترین کار صبر کردنه،چون قرار نیست از چاله بیوفتی تو چاه،گذره زمان خیلی چیزارو به نفع آدم تغییر میده گاهی

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

۲۳دانشجوام درسام خیلی سنگینه نمیرسم سر کار هم برم وگرنه از خدامه

بنظرم تحمل کن یکم دیگه فارغ التحصیل میشی  و میتونی بری سرکار 

میدونی هیچکس کامل نیست و نمیشه انتظار ۱۰۰ داشت چون خودمونم ۱۰۰ نیستیم و یه حقیقته 

اما باید خوبی هاش نسبت به بدیهاش بیشتر باشه جانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای پس ولش کن بعد چندماه اگه بازم شک داری چرا میخوای ادامه بدی پس؟؟من فک کردم هنوز جلو‌نرفتین

چون اینجا طاقتم تموم شده 

و اون خواستکار هایی هم که خیلی بد بودن رد کردیم 

این پسر بدی نیست اما آپشن نداره

منظورتو از آزار خوب متوجه نشدم(یعنی با بودنشون کلا باعث ناراحتیت میشدن؟)بگذریم گذشته و آدماش رو بزار ...

اینکار و کردم سه ساله دارم صبر میکنم اما اوضاعم بدتر شده 

پس ولش کن چون مشخصه به دلت هم ننشسته

محترمانه بهش بگو و صحبت کن قبلش هم خواستی با خانواده ی مشورتی بکن و تصمیم نهاییتو بگو که آماده باشن چون چندماهه میگی در حال صحبت و‌آشنایی هستیم که دیگه بدونن کلیت قضیه چیه

اخه نمیخوام بترشم چون اینجا نابود میشم

ببین هیچوقت با ترس ترشیدن شوهر نکن بزار شیش دونگ دلت راضی باشه از انتخابت بعد هم ترشیدن برا چی؟ کی از فردا خبر داره ممکنه بعدا کیسای آپشن دار تری بیان برات دختر

چندسالته مگه 

اینکار و کردم سه ساله دارم صبر میکنم اما اوضاعم بدتر شده

الان قراره کاری کنی که بدتر ازاین نشه حداقل شرایط،من نمیدونم مشکل کجاست دقیقا برای همین نمیتونم حرفم رو با قطعیت تحویل بدم،همیشه قرار نیست اتفاقات بد باشن،از گذشته انرژی منفی نگیر

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

ببین هیچوقت با ترس ترشیدن شوهر نکن بزار شیش دونگ دلت راضی باشه از انتخابت بعد هم ترشیدن برا چی؟ کی ا ...

اخه باید خفن باشه تا دلم راضی بشه

ببین با توجه به مدتی که گذشته دارم میگم کیس مناسب نمیاد

الان قراره کاری کنی که بدتر ازاین نشه حداقل شرایط،من نمیدونم مشکل کجاست دقیقا برای همین نمیتونم حرفم ...

زندگی من ۸۹ درصد تلخه

اتفاقات خوش حال کننده خیلی کم برام پیش اومده