اصلا دوست دارن صحنه های ناجور فیلما رو؟ منظورم فیلم ناجور س ک س نیستا... مثلا یه صحنه تو یه فیلم تحرییک میشن دنبال دانلود و دیدن این فیلما هستن یانه؟؟/ خوبه یابده؟؟ تنوعه یا خونه خراب کنه؟؟
تحریک شدن که یه چیز عادیه خونه خراب کن هم نیست عزیزم خیالت راحت اگه قراره مردی با دید این چیزا زندگیش از هم بپاشه بهتره آدم زودتر راجع به این آدم تصمیم بهتری بگیره
آریو پسر زیبای من بزرگترین معجزه زندگیم رو دوشنبه 17 تیر 92 ساعت 7:50 دیدم و در آغوش گرفتم
من شوهرم دنبال این چیزا نیس ولی مثلا وقتی میخواد فیلم بخره اونی که سکسیه رو جلدش رو میخره البته فیلمای دیکه هم میخره ولی ازیناهم قاطیش هس بعد دوس داره با هم ببینیم و این جوریم نیس که تقلیدشون کنه ولی خب تحریک میشه فکر کنم بیشتر کنجکاوی داره ولی من ناراحت میشم از کارش
باید تعادل وجود داشته باشه اگه از تفریح ب عادت تبدیل بشه و همیشگی باشه اره خونه خراب کن میشه البته من خودم به هیچ وجه اجازه دیدن این فیلملرو به همسرم نمیدم
وقتی فیلمی رو نگاه میکنم مثلا همین فیلم های شبکه جم ماهواره شوهرم اعصابش خرد میشه چون از نظر اون همه ی صحنه هاش تحریک کننده ست و ازم می خواد این فیلم هارو در حضور اون نگاه نکنم