یکی از فامیلامون منو با دوستم و شوهرش دیده نمیدونم چ فکری کرده و انگار فکر کرده مثلا اون پسره با منه و وقتی هم منو دیده دیگ نیومده واضح سلام علیک کنه ببینمش رفته گفته من با پسر بودم همه جارم پر کرده بعدشم گفته دیدم بهم سلام نکرد همه جارو پر کرده از بدی من و هرکیم بلند میشه یچیزی میگه ده تاهم روش میزاره ولی مثلا خیلی چیزا واسه خودش و خانوادش عیب نیس و بعضی چیزا رم میدونم دربارش که درست نیس دربارش بگم واقعا رفته دو مخم هیچ ارتباطیم باهم نداریم که ببینمش بهش بگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم مردم طرف رو میشناسن بعد قضاوت میکنه مگه به خودت شک داری ولی من جای تو بودم میرفتم دم خونش اول قشنگ میگفتم چی دیدی وچی گفتی صداشم ضبط میکردم کسی حرفی زد میگی ببین چی گفته همش دورغ بوده بعدشم یه دله سیر کتکش میزدم آخه چه حالی داره
اگه اکانتشو داری ی عکس با اون دوستت و شوهرش استوری کن طوریکه خودشم ببینه و توش ی جمله قشنگ برای دوست ...
من سر همین قضیه که از دوستم فاصله گرفتم و قطع ارتباط کردم یجاهم خانوادم نمیزارن میگن اینا ابرو ندارن دوباره ۴تا میزارن روش پخش میکنن مردم فکر میکنن حتما چیز بدی بوده ولی خیلی دوس دارم دیدمش به خودش شخصا یچیزی بگم به غلط کردن بیوفته فکرم کار نمیکنه دیگه
سلام عزیزم مردم طرف رو میشناسن بعد قضاوت میکنه مگه به خودت شک داری ولی من جای تو بودم میرفتم دم خون ...
خانوادم نمیزارن با فامیلم در ارتباط نیستم خونشونم بلد نیستم اصن شرایط جوری نیس که برم توضیح بدم چون اصلا واسشون مهم نیس چون یجا قسم خورده بود و هاشا کرده بود ولی احتمال زیاد تو مراسمی جایی ببینمش دلم میخواد بهش بگم مگه تو دائم الخمری ما چیزی میگیم اخه شنیدم شوهرشو همراهی میکنی تو این موردا
اشتباه کردی حالا اونو کار ندارمولی خیلی راحت میتونی اکانتشو پیدا کنی بهش پیام بده خیلی محترمانه بگو ...
من خودم بعد دوسه سال اینو شنیدم گفتم خدایا حالا گیریم دیدی همینم گفتن داره اخه بعد یجاهم یکی از عموهام از خودش در میاره که آره گفتن حتی تو فلان ماشینم دیدنت این بیشتر منو میسوزونه