2777
2789

اتفاقا منم دیدم ماه قرمز بود ولی بعد از یه ربع باز سفید شد باخونواده بیرون بودیم هممون دبدیم و فک کردیم یه چیز طبیعیه که بعد از چن سال اتفاق میوفته ولی واقعا جالب و دیدنی بود 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

هدفتون از زدن این تاپیکا چیه

الان تاپیک مشابه تاپیک شما تعطیل شد غیر خرافات و رعب وحشت تو دل کاربرا چی عایدتون میشه؟

یکی گه گفت امام زمان ظهور کرده و ساکن تهرانه!

مردم کم گرفتاری ندارند بس کنید

ماه مثل بقیه شبا عادیه و یک رنگ

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا به خاطر ماه گرفتگیه

بعدشم اگه این قضیه سال ظهور راست باشه که باید خوشحال باشیم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چ ترسناک

چه ترسناکی آخهیه پدیده ی آسمانی طبیعیه و دلیل علمی داره 

زشته توی قرن ۲۱ این حرفای عقب مونده 

توی خسوف و کسوف اروپا فستیوال میگیره شرایط مهیا میکنن مردم امه ببینن و لذت ببرن از این پدیده های زیبا 

اونوقت اینجا یه عده اصرار دارن جهان سوم و عقب مونده نگه دارن 

لذت ببرید از زیبایی ترسناک چرا 

بس از گذشته کردن تو ذهنمون وای نبینید کور میشید بدبخت میشید کره ی زمین الان منفجر میشه اگر شما قایم نشید تو خونه درو پنجره ها را هم بکشید 

هدفتون از زدن این تاپیکا چیهالان تاپیک مشابه تاپیک شما تعطیل شد غیر خرافات و رعب وحشت تو دل کاربرا چ ...

رنگش فرق داشت من خودم دیدم ،ولی خب ترس نداره بیخود میترسن .ربطی هم به ظهور نداره البته ،کجاش ترسناکه ،برفرض امام ظهور کنه ماکه از خدامونه و روز و شب دعا میکنیم برای ظهور پس چرا بترسیم 

چه ترسناکی آخهیه پدیده ی آسمانی طبیعیه و دلیل علمی داره زشته توی قرن ۲۱ این حرفای عقب مونده توی خسوف ...

راست میگی منم بارادرم حقیقتا اولین باره میشنیدم واسم ترسناک بود 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

هدفتون از زدن این تاپیکا چیهالان تاپیک مشابه تاپیک شما تعطیل شد غیر خرافات و رعب وحشت تو دل کاربرا چ ...

آخه قرمز هم باشه حتما توجیه علمی داره و واقعا هم زیباس 

عوض اینکه بگن لذت ببرید 

از هرررر چیزی برای ایجاد رعب و ترس استفاده میکنن روانیا

راست میگی منم بارادرم حقیقتا اولین باره میشنیدم واسم ترسناک بود

چرا ترس 

چرا لذت نبردی 

چرا نگفتی ببین چقدر قشنگه 

والا من خیلی رنگهای زیاد دیدم ماهو آبی نارنجی قرمز سفید زرد 

چقدرم کیف کردم 

نمیدونم چرا باید حس ترس بگیری