ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی موقع ها غیب میشی بعد میگه مریض بودم نمیدونم بابام و....... هزارتا بهونه دیگه میخوام کات کنم نمی ...
اول اگه پیامتو دیر دیر جواب میده اولویتش نیستی .ببین نمیگم حتما این آقا خیانت میکنه چون من نمیدونم ولی بر اساس چیزی که اتفاق افتاده و خیلیا میگن وقتی بین پیام دادن هی میر میاد با یکی دیگه هم حرف میزنه چجوری میشه همون لحظه خوابش ببره دوباره بیدار شه
ببین منونبین میخندم خیلی کشیدم من از اول ۱۴۰۳برای این پسر گریه کردم خوب درکت میکنم نزار اینقدر وابسته بشی که با همه رفتارهای بدش بمونی و ارزشتو بیاد پایین من خیانتاشو دیدم و موندم دوسم نداشت موندم جواب پیامامو پیر میداد موندم و ارزش خودمو آوردم پایین
ناراحت نشو کسی که باید ناراحت باشه اونو تو یه آدم خیانتمارو از دست میدی ولی اون یه آدم درست رو اولش سخته خیلیییی سخته جوری که میگی بمیرم ولی این حسوتجربه نکنم کم کم عادت میکنی کمرنگ میشه و بعد بی تفاوت میشی