2777
2789
عنوان

امسال هم دامنمون سبز نشد

84 بازدید | 9 پست

امسال هم‌خانواده ما سه نفره نشد با تنهایی سر کردیم

حرصم میگیره وقتی میگن علم پیشرفت کرده هر دردی درمانی داره!

به نظرم علم هنوز خییییلیییییی راه پیش رو دهره تا پیشرفت کنه وقتی به یکی میگن عقیم‌مطلق یا نازای مطلق یعنی علمی پیشرفت نکرده 

و من دلگیرم از این موضوع و خفم میکنه جز اینحا به هیچ کسی نمیتونم دردمو بگم 

ترس از قضاوت ها 

ترس از حرف ها 

و....

عزیزم انشالله که بزودی خدا یه فرزند صالح بهتون هدیه میده 

چند سالتونه؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم انشالله ۲۷

عزیزم سنی نداری هنوز 

من تو سایت زیاد دیدم خانمایی که دیر بچه دار میشدن گفتن دقیقا زمانی که رها کردن چند وقت بعدش خدا بهشون نی‌نی داده 

از این استرس دور شو مطمئن باش به وقتش مامان میشی

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم سنی نداری هنوز من تو سایت زیاد دیدم خانمایی که دیر بچه دار میشدن گفتن دقیقا زمانی که رها کردن ...

اره منم دیدم 

خوش بحالشون من اصلا نمیتونپ رها بشم ۵ ساله این موضوع ول کنم نیست همش تو ذهن و مغزمه 

فکر میکنم فقططططط ما به این درد دچاریم و خیلی استثناست

اره منم دیدم خوش بحالشون من اصلا نمیتونپ رها بشم ۵ ساله این موضوع ول کنم نیست همش تو ذهن و مغزمه فکر ...

نه عزیزم اسن مشکل زیاده و درمان هم میشه 

ولی با مدیتیشن و ورزش سعی کن فکر نکنی بهش 

ایشالله بزودی تاپیک میزنی مامان شدم❤️