2777
2789

بچه ها بابام دیابت و مشکل معده داره. حالش بد میشه اما بازم زیر بار نمیره و روزه میگیره. بعد از اونور موقع افطار یواشکی کلی قرص معده و اینا میخوره. به ماهم نمیگه که نگیم حالت بد شده و نگیر. من هی بهش میگم خب پدر من چه کاریه هم به خودت عذاب و زجر میدی هم ما. میگه نه معجزه شده و خواست خدا بوده که من اصلا نه گشنم میشه نه فشارم میوفته. اتفاقا سرحال ترم میشم. منم دیگه چیزی نگفتم. گفتم حالا نگیره گناهشم گردن من میوفته. بیخیالش شدم اما نگرانشم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سوره بقره اومده که روزه به مریض واجب نیست

میدونه اینارو ولی الکی میگه نه منکه حالم بد نیست

میگیم خب الان نیست خداروشکر. ولی یهو بد میشه چون زمینشو داری

میدونه اینارو ولی الکی میگه نه منکه حالم بد نیستمیگیم خب الان نیست خداروشکر. ولی یهو بد میشه چون زمی ...

دست خودش نیست خواهر منم همینم انگار دل ادم پر میزنه 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
نگران نباش کاری نمیشه کرد بذار راحت باشه منم مثل پدر شما عاشق روزه گرفتنم

ببخشید من اوضاع معده ام داغونه ولی میخواستم احیا روزه باشم الان هم ترش کردم حسابی ....فردا رو باید برای احیا روزه بگیرم یا پسفردا

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

عزیزم روزه برای دیابتی ها سمه

منم همسرم دیابت داره امسال نزاشتم بگیره چون بعد افطار با قرصم قندش میرفت ۳۰۰ .گفتم عزیزم روزه برای تو واجب که نیس هیچ حرامم هست چون داری به بدنت آسیب میزنی انگار که داری خودکشی میکنی