2777
2789

من خودم چند وقته چله بر میدارم تصمیم دارم ادامه بدم هر روز ، زیارت عاشورا هدیه میدم به امام حسین از طرف شهید صفری ، یاسین برا اموات ، حدیث کسا برا خانوم فاطمه زهرا ، الرحمن برا شهید هادی ، ۴ قل و آیت الکرسی ، دعای مجیر با ۳ تا توحید برا امام زمان، آرامش گرفتم خصوصا حدیث کسا

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

ایت الکرسی چهار قل حمد صلوات 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای فرج

اخی عزیزم بهتون پیشنهاد میدم حدیث کسا با چهار قل آیت الکرسی هم بخونید از بلا دور باشین

ماشااللهمثل شما نیست برامن خیلی چیزای کوتاه هست میخونم

من بیکارم آخه تو خونه 😄 ولیزیادم وقت نمیگیره اصلا ته تهش ۴۰ دقیقه چون روون شدم تو خوندش

برای حاجت سخت باید چیکار کنیم؟

من خودم بار سوم چله همه اینا رو برداشتم هر روز میخونم به خدا توکل کن از امام زمان بخواه

آها هر از گاهی چهارقل و آيه الکرسی هم میخونم و سوره حمد

عزیزم نی نی تون به دنیا اومد من شما برام آشنا اومدید تو پر بازدید دیده بودمتون

2790
2778
2791
2779
2792