2777
2789
عنوان

کارگاه ازدواج اسلامی عجله کنید

277 بازدید | 26 پست

سلام دوستان. کساییکه علاقه مند به داشتن سبک زندگی اسلامی هستن حتما دوره ی ازدواج اسلامی آقای مختاری رو شرکت کنن. من دوره اولشون که ۱۱ جلسه بود رو شرکت کردم و واقعا خط به خط نوشتمش. عالی بود

الآن دوره ۳۰ جلسه ای گذاشتن و کامل تر.

تا جایی که میتونید به دوستاتون هم معرفی کنید.

بنر معرفیش رو میذارم. کپی کنید و تو مجازی به کسایی که ممکنه نیاز داشته باشن به این دوره، معرفی کنید.

هرکس شرکت کرد لطف کنه اینجا بهم بگه. ممنون ازتون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

خاا🙄

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اسم اسلام آوردی کسی نمیاد میکفتی سبک جنیفر باز شاید میومدن خواهر 

اسم مهمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

🔸دوره آموزشی ازدواج اسلامی

(آنلاین و آفلاین)

🔻مدت دوره: ۳۰ جلسه ۴۵ دقیقه ای

(احتمال افزایش تعداد جلسات می‌باشد)

سرفصل های دوره👇

اینجا‌مطالعه‌کنید

دو جلسه اختصاصی به موضوع

به دل نشستـن می پردازیـم✅

⏰زمان کلاس آنلاین:

یکشنبه ها ساعت ۱۵ الی ۱۷

⚡️شروع دوره از یکشنبه ۱۷ فروردین!

هزینه دوره با رعایت