2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارههه همون کادیر چقدم بچه خوشتیپه اون شوهر خداهر عوضیش میزدش دلم کباب میشد براش

وای ارههه🥺🥲

راستی من الان قسمت شیشمم هرقسمتش ۲ ساعته.

ارزش داره تا اخر ببینمش واقعا قشنگه؟

وای ارههه🥺🥲راستی من الان قسمت شیشمم هرقسمتش ۲ ساعته.ارزش داره تا اخر ببینمش واقعا قشنگه؟

سریال کلا سلیقه ایه من فقط بخاطر کادیر دیدم وگرنه سریال جالبی نبود همچین بیشتر سریال سبد رخت چرک و دوست داشتم با عشق بی حد و مرز وحشی چشم چران عمارت تو این سبکا رو بیشتر دوست دارم 

سریال کلا سلیقه ایه من فقط بخاطر کادیر دیدم وگرنه سریال جالبی نبود همچین بیشتر سریال سبد رخت چرک و د ...

سریالش بدک نیست ولی اعصاب خراب کنه چون همش دختره رو اذیت میکنن🥲🤦🏻‍♀️

اره عشق بی حدومرز عالیه

سریال کلا سلیقه ایه من فقط بخاطر کادیر دیدم وگرنه سریال جالبی نبود همچین بیشتر سریال سبد رخت چرک و د ...

من عاشق تورکانم حتی وقتی حرف میزنه هم با گریه زاریه🤣🤣🤦🏻‍♀️خیلی خندم‌میگیره از قیافش

سریالش بدک نیست ولی اعصاب خراب کنه چون همش دختره رو اذیت میکنن🥲🤦🏻‍♀️اره عشق بی حدومرز عالیه

ولی چقد دوست داشتم دختره با اون پسر بلاگره ازدواج کنه خیلییی بهم میومدنننن اسمش زینب بود فکر کنم دختره خیلی وقت پیش دیدمش اسماشون یادم رفته😂

ولی چقد دوست داشتم دختره با اون پسر بلاگره ازدواج کنه خیلییی بهم میومدنننن اسمش زینب بود فکر کنم دخت ...

وای چرا گفتیییی یعنی ازدواج نکردن؟ چرا گفتی اخه خاستم خودم با ذوق و شوق ببینم🥲💔