2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اشتباه نیست 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بله، این حجم از اخبار منفی به تدریج باعث افسردگی میشه. در مورد شنیدن اخبار سعی کنید مینیمالیست باشید. یعنی به تیتر اخبار یا گزیده اخبار بسنده کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یکمم افسردگی گرفتم اتفاقا

متاسفانه، ادم خیلی سریع و ناخوداگاه تحت تاثیر قرار می گیره و به سمت افسردگی میره. اینکه خبر نداشته باشیم ایران و دنیا چه خبره، خوب نیست، ولی اینکه اخبار را با جزییات و چند بار و از کانال های مختلف دنبال کنیم هم خوب نیست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

منم از ۱۷ سالگیم تا سال قبل همین بودم ولی الان عین خیالم نیست و هیچی رو دنبال نمیکنم.

الته اولش کتاب پیگیر اخبار نباشیم رولف دوبلی با ترجمه عادل فردوسی پور رو دو سال قبل خوندم و بعدش تو دو سال سعی کردم کم و کمترش کنم... الان هیچی نمیبینم یا گوش نمیدم مگر اینکه یکی از اعضای خونه بهم بگه چه خبره تو مملکت و دنیا

این کتاب رو بهت پیشنهاد میدم.. خیلی کمک کننده است.