من زودتر از خواهر بزرگم ازدواج کردم.فکر میکردم اصلا براش مهم نبوده و ضربه ای نزدم.ولی الان از رفتارا ...
منم یه خواهرم زودتر از خواهرای دیگه ازدواج کرد
یکیشون خیلی داغون شد
دو تای دیگه کمتر
و خیلی دیر تر هم ازدواج کردن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم دوتا داداش مجرد دارم. من که میگم دختر نیس. منم تمام مشکلم همین دوتان😟خدا هرچه زودتر بختشونو برسونه. بیچاره دختر پسرای دهه شصت. از بس زیادن ماشالله.
اره ولی ۳۶ سالشه دیگه میخاد شوهر کنه با اینکه خونه بابام راحته
ولش کن بابا راحته
خخ
من به دوستام حسودیم میشه
همش مسافرت داخل و خارج و دوره مهمونی و ...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها چرا خودمون همت نمی کنیم به خدا برای این وساطت تو ازدواج خیلی بزرکا توصیه کردن منم خیلی دغدغه دارم برای این قضیه خیلی دلم میخواد واسطه بشم برای ازدواج جوونا
دقیقا دوتا دختر دارم. جنوبیم ولی هرکه منو ببینه میگه تو کردی؟
واقعا؟؟؟
چه جالب
😨
چرا فکرمیکنن کردی؟