2777
2789
عنوان

خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 96 پست
من زودتر از خواهر بزرگم ازدواج کردم.فکر میکردم اصلا براش مهم نبوده و ضربه ای نزدم.ولی الان از رفتارا ...

منم یه خواهرم زودتر از خواهرای دیگه ازدواج کرد

یکیشون خیلی داغون شد

دو تای دیگه کمتر

و خیلی دیر تر هم ازدواج کردن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خدا کنه شاد باشه. شاغل باشه. اهل تفریح و سرگرمی وجمع دوستانش باشه تا کیس مناسبی پیدا کنه 

ایشالا

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی ۳۶ سالشه دیگه میخاد شوهر کنه با اینکه خونه بابام راحته 

ولش کن بابا راحته

خخ

من به دوستام حسودیم میشه

همش مسافرت داخل و خارج و دوره مهمونی و ...

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خودش ناراحته؟ اگه نیست براش دلسوزی نکنین. اگه انتخاب خودشه.

خودش میخاد شوهر کنه

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه ها چرا خودمون همت نمی کنیم به خدا برای این وساطت تو ازدواج خیلی بزرکا توصیه کردن منم خیلی دغدغه دارم برای این قضیه خیلی دلم میخواد واسطه بشم برای ازدواج جوونا

من شیعم،حیدر آقامه  
دقیقا دوتا دختر دارم. جنوبیم ولی هرکه منو ببینه میگه تو کردی؟

واقعا؟؟؟

چه جالب

😨

چرا فکرمیکنن کردی؟

بچه ها چرا خودمون همت نمی کنیم به خدا برای این وساطت تو ازدواج خیلی بزرکا توصیه کردن منم خیلی دغدغه ...

اره

یکی از دوستای منم متولد 64 همسن خودمه

هنوز ازدواج نکرده و مشخصه خیلیم ناراحته از این قضیه

انشالاه خدا قسمت همه رو زودتر برسونه و برن سر زندگیشون گرچه اونور ازدواج خبری نیست ولی اونا چون ازدواج نکردن ناراحتن

بچه ها چرا خودمون همت نمی کنیم به خدا برای این وساطت تو ازدواج خیلی بزرکا توصیه کردن منم خیلی دغدغه ...

وای منم همینطور چندتا دختر ۳۰ به بالا داریم تو فامیل مجردن دلم میگیره میبینم تشکیل خامواده ندادن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه