2777
2789
عنوان

اونایی که پارتنر دارن بیایننن

292 بازدید | 26 پست

توقع دارین در روز چند بار زنگ بزنه خودتون چند بار زنگ میزنین. 

چت یا تماسه؟ 

من چون روزا دیر بیدار میشم😂

اون تقریبا اگه من تا،3زنگ نزنم 3زنگ میزنه

یکم حرف میزنم

چون میره سرکار و سرش شلوغه

بعد از ظهرش50-50مه زنگ بزنه نزنه هم

شب ساعتای 11زنگ میزنه

تا یک ونیم اینا حرف میزنیم اینم بگم

بینش قطع میکنیم که بره اگه کار داره یا بخاد شام بخوره

ولی میدونست امروز حالم خیلی بده ظهر بهش گفته بودم

زنگ نزده هنوز من ساعتای،6زنگ زدم کار داشت گفت بعدا زنگ میزنم. 

هنوزم منتظرم شما باشین درکش میکنین؟؟ 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یادش بخیر اون زمانا شوهرم دوست داشت روزی چندبار زنگ بزنه حرف بزنیم من موقعیت نداشتم 🫠یه مسیری که باید تاکسی میگرفتم تا ۵دیقه ای برسم رو یه ربع پیاده میرفتم تو گرما و سرما تا زنگ بزنه حرف بزنیم 🫣

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم

اونموقع که داشتم التماس میکرد زنگ بزنه جواب نمیدادم

میگفت تو هیچی نگو من حرف میزنم تو گوش بده بازم رد تماس میزدم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

کات کردم ولی فقط شب تا شب پیام میدادیم

از بس بهم اهمیت نمیداد کات کردم راحت شدم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

او بابا قفلی زدیا دیگه نباید بیست و چهار ساعتها بهت زنگ بزنه که

درسته؛ ولی بعضی وقتا فکر میکنم بیکاره دلش نمیخاد زنگ بزنه

دخترم دیگه ی وقتا ای فکرای بیخود میاد تو سرم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یادش بخیر اون زمانا شوهرم دوست داشت روزی چندبار زنگ بزنه حرف بزنیم من موقعیت نداشتم 🫠یه مسیری که با ...

ماهم اولای رابطمون به هیچ عنوان نمیتونستم تلفنی من حرف بزنم. 

همش چت بود الان جدیدا چت نمیکنیم همش زنگ

شوهرم شهر دیگه سرکار و ۲هفته نیست خونه بعد میادتقریبا همه اوقات استراحتش زنگ میزنه ۳تا ۴ساعت صحبت می ...

خیلی خوبههه اینجوری

ندارماونموقع که داشتم التماس میکرد زنگ بزنه جواب نمیدادممیگفت تو هیچی نگو من حرف میزنم تو گوش بده با ...

منم اولا بهم میگفت بزار زنگ بزنم تو فقط گوش بده من حرف میزنم

الان نه دیگه پررو شدع باید حرف بزنم

درباره چی حرف می‌زنین؟من اصلا بیشتر از دو دقیقه تحمل ندارم

درباره همه چی اخر شب که حرف کم میاریم دیگه

سکوت میکنیم یه چند دقیقه ای پشت گوشی😂

منم اولا بهم میگفت بزار زنگ بزنم تو فقط گوش بده من حرف میزنمالان نه دیگه پررو شدع باید حرف بزنم

من میونه ای با تلفنی حرف زدن ندارم کلا

فقط یه بار حرف زدم اونم فقط احوالپرسی

گفتم مهمون اومده خدافظ

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .