2777
2789
عنوان

وای بچه‌ها خیلی نگرانم

320 بازدید | 21 پست

من یه چند هفته میشه که به خاطر پا دردم باشگاه نرفتم و ورزش نکردم دکتر بهم گفت اصلا باشگاه نرو این چند هفته همش یه جا نشستم در حال خوردن و خوابیدنم امروز رفتم رو ترازو دیدم شدم ۹۲🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دکتر بهم گفته تا سه ماه نمیتونی ورزش کنی میترسم تا بعد عید دوباره بشم ۱۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم ۱۷۵ عه وزنم ۸۰ خیلی چاقم😭😭😭😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

غذا رو زیاده روی نکن 

نگران نباش بزار پات خوب بشه 

با کالری شماری راحت میتونی ۳۰/۴۰ کیلو کم کنی

انجام دادم و جواب گرفتم از ۷۶ شدم۵۲ 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

۱۵۶

پرخوری نکن چاق نمیشی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من کلاً استعداد چاقیم زیاده

ببین منم استعداد چاقی دارم

وزنم ۹۷ بود ولی با رژیم و ورزش رسوندم به ۸۳ فعلا

اونقدر که رژیم اصولی برام موثر بود ورزش در اون حد نبود

یعنی ورزش هم تاثیر داره ها ولی رژیم اثرش بیشتره باید در کنار هم باشه

اگه میتونی پیاده روی اروم بری که به پات فشار نیاد انجام بده

اگر نه که کلا تمرکزت رو بذار روی رژیم خیلی خوب لاغرت میکنه

فقط رژیمت اصولی باشه

همینجوری خودسر انجام نده که اذیت نشی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من قدم ۱۷۵ عه وزنم ۸۰ خیلی چاقم😭😭😭😭

من دوستم هم قد و وزن شماست ولی هیکلش خیلی خوبه

لاغره کاملا فقط یه کوچولو پاهاش تو پره که به نظرم خیلی خوشگله

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من دوستم هم قد و وزن شماست ولی هیکلش خیلی خوبهلاغره کاملا فقط یه کوچولو پاهاش تو پره که به نظرم خیلی ...

به منم همه میگن نه اوکیه ولی من با همین قد یع زمان ۶۰ کیلو بودم🥲🤦🏼‍♀️

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چاق هستم

غذاتو کمتر کنی وزنم کم میکنی

یه مدت کمتر بخوری عادت میکنی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷