2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسالم مثل ༝♫༝ هر سال بدون تو تموم شد امسالم گذشت و باز مثل ༝♫༝ هر سال حروم شد

امسالم مثل ༝♫༝هر سال نیومدی تو پیشم کم کم دارم از دوریت ༝♫༝ دیگه افسرده میشم

خسته شدم ༝♫༝ از اینکه تنهایی بشینم تو کنج اتاقم ༝♫༝ هی عکساتو ببینم

خسته شدم ༝♫༝ و میخوام یادم بره هستم من از همه ی ༝♫༝ دنیا دلگیرمو خستم

🙃

بنشین تماشایت کنم از آرمان گرشاسبی 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

منو برگردون عقب...نصف شب...چراغونی...دیوار..ماه قشنگم...نده قول...بد شدی فرشته ها که بد نمیشن🫠💔تبر علی یاسینی

قلب منی..رز سفید من...سیاه سفید..خورشید و ماه..مرور حامیم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

آهنگ آخه تو که تنها نمیشی

سطان محسن لرستانی

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚