منم ۱۶ سالمه ۱۵۶ خودمو کشتم مامانم نبرد دکتر تا پریود شدم الآنم امیدی ندارم
این حرفو نزن
دختر خواهرشوهرم با 16 سال سن امسال بعد از چند ماه ورزش کششی سه سانت بلندتر شد
چند ساله پریود هم شده
واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم. من کل عمرم هروقت هرکی خواسته حرصم بده یا مثلا کم اوراه، رفته سزاغ قدمچرا این ویژگی رو من با ...
فک کردی اگه قدت بلند بود
دهن شون بسته میموند
آدمایی که بی ادبن و تو دعوا ظاهر دیگرانو میکوبن
تحت هر شرایطی ازت یه ایرادی میگیرن
کم ندیدم آدم وقتی با یه قد بلند دعواشون شده بهش یه چیزایی گفتن
برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریمکاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها کهجون میدن👎برای لایک و پست و تاپیکو تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیکهای منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچهمچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری کهناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها ومانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام وناهارا چی دارین/وجمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسوکمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیکزدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها وکاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی کهپر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.
نمیدونم. من کل عمرم هروقت هرکی خواسته حرصم بده یا مثلا کم اوراه، رفته سزاغ قدمچرا این ویژگی رو من با ...
چقد حس و حال من رو داری ... منم ۱۵۰ هست قدم و معلمم. جدا از اینکه بقیه معمولا بهم بگم آخی کوچولویی چقدر ، شاگرد هامم گاهی ازم حساب نمیبرند مخصوصا پسربچه ها. باید خیلی بلند حرف بزنم تا بقیه صدام رو بشنون و بهم توجه کنن . تازه قیافه ام هم معمولیه و اغلب پسرای نوجوون بهم پیشنهاد میدن یا پسرای بالای ۳۰ سال! خودم ۲۳ سالمه واااااقعا از دست پدر مادرم خیلی عصبانی ام که ژن کوتاه بودن بهم دادن و از اون بدتر تو سن بلوغ دیدن قدم کوتاهه ولی نکردن ببرن یه هورمون رشد بزنن بهم . امان از بیسوادی و ناآگاهی.
عزیزم خودتو ناراحت نکن.یکی قدش کوتاهه مسخرش میکنن یکیم قدش مثل من بلنده و با نگاهشون مسخره میکنن.همش دعا میکنم دخترم قدش مثل من نشه..با خودم میگم ببرم دکتر متوقف کنن رشدشو باز میگم شاید عوارض داروهاش شاید خیلی بد باشه..قدم ۱۸۰هست
یعنی جوری کل عمرم منو مسخره کردنکه باورتون نمیشعاوایل وقتی تو دانشگاه کسی بهم پیشنهاد میداد، من میوم ...
بخدا که منم همین فکرا رو میکنم و همیشه میگم اگه خوشگل و پولدار و رشته با سطح اجتماعی بالا داشتم حتما قدم به چشم نمیومد. چه عجیب که شما قراره پزشک بشی و خوشگل هم هستی ولی بازم اینجوری حس میکنی . چند بار جوابشون رو بدی و بگی بهشون ربطی نداره دهنشون رو میبندن.
بخدا که منم همین فکرا رو میکنم و همیشه میگم اگه خوشگل و پولدار و رشته با سطح اجتماعی بالا داشتم حتما ...
اره . از این به بعد باید بگم جدی
میخواستم نقطه ضعف نشون ندم با خنده و اینا رد میکردم. فک کنم باید قاطع جوابشونو بدم .
متنفرم از همشون . کل عمرم بهم حس ناکافی بودن دادن. البته یه نفعی که برام داشتن این بود که تو همون سن کم وقتی مسخرم میکردن، میگفتم باید موفق شم بزنم تو دهن همشون
کاش من جای شما و دخترتون . آمپول متوقف کردن رشد هم نمیزدمخیلی بدهدلم خیلی شکسته . خستم . خستهمگه من ...
اونی که مسخره میکنه مطمعن باش یکجای دیکه خودشم مسخره میشه..خدا کوچیکترین رفتارهارو میبینه..معلومه دلت پاکه که خدا هم به موفقیت رسوندتت..پس از موفقیتهات لذت ببر..توکل کن به خدا انقدر مشکلات زیاد هست که اینا توش گمه..اقبال ادم بلند باشه گلم قد کوتاه باشه یا بلند حرف مردم هست