2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 64 پست
ببین رک ترین حالت ممکن بخوام باهات حرف بزنمقد کوتاه برای یه پسر فاجعه ست خیلی گناه دارناما برای دختر ...

تو دانشگاه به من پیشنهاد میدن

ولی انقد سر قد مسخره شدم، خستع شدم

حتی امسال عید هم من خودمو اماده کردم یه چندتا جواب تو جیبم داشته باشم 

چون مطمئنم هرکی منو تو عید ببینه از فامیلامون، میخواد یه تیکه بندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دختر خیلی گوگولیهجدا از موفقیت هات من دیدم خیلی از دختر ها به این قد حسودی میکنن و میخوان یچیز ...

دقیقا

دختر خوشگل یا خوش اندام ندیدم قد کوتاه رو برای دختر بد بدونه

زشت و زمخت و درشت بودن

جسارت نشه به درشت اندام ها🙏منظورم حسادتشونه

والا کمرم باریکه ( ۳۴_۳۶ سایز لباسام )خیشکی اینا رو نمیبینه. همه فقط قدمو مسخره میکنن میگن کوچولو. د ...

قد منم کوتاهه 

اینطوری که میگی سایزت هم کوچیکه 

اگر میخوای کوچولو دیده نشی وزن اضافه کن سایزت برسه به ۳۸ 

کوچولو به نظر نمیرسی اون موقع 

اصلا هم برات مهم نباشه حرف بقیه منم قدم ۱۵۵ ولی پسر از قد ۱۷۰ تا ۱۹۰ داشتم دورم که خواستن باهم آشنا شیم. اصلا مهم نیست این چیزا

خدایا شکرت ...  

منم قدم ۱۵۵ هست دکتر رفتم تازگی یه دارو داد گفت اینو بخوری حداقل ۳سانت قدت بلند تر میشه ۱۸ سالمه اسی تو هم برو دکتر هنوز وقت هست 

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞

ندیدم کسی رو مسخره کنن بابت ظاهرخانواده مادریت چیپ هستن

اره ولی متاسفانه من بینشونم

دخترخالم امشب گقت تو کوتاهی. منم گفتم عوضش یه نفر به کمر باریکی من تو فامیل نیست . نمیدونم خوب گفتم یا نه. ولی حرصم میگیره که یه بچع کلاس راهنمایی بخواد منو نسخره کنه. 

اره ولی متاسفانه من بینشونمدخترخالم امشب گقت تو کوتاهی. منم گفتم عوضش یه نفر به کمر باریکی من تو فام ...

غلط کرد

روو نده بهشون

ما توو فامیل چند تا داریم هم قد شما

خیلی خانوم و زیبا و عالی

تموم میشه هر شبی...