2777
2789
عنوان

آدم های خسیس

243 بازدید | 25 پست

خیلی دلم گرفته یکی هست حداقل درماه درامادش ۳میلیارد هست .منم درحقش خیلی خوبی کردم بدون اینکه بهش،چشم داشتی داشته باشم دیشب برام یک اتفاقی افتاد نیاز به ۲ میلیون پول داشتم نمیخواستم از شوهرم بگیرم از او تقاضا کردم گفت باشه شماره کارت بفرست .فردا واریز میکنم چندبار هم تاکید کردم بهت برمیگردونم ولی امروز واریز نکرد بهش پیام دادم بهانه کردم چهارشنبه سوری چیکار میکنید از آتیش پریدید اصلا جواب نداد خیلی دلم گرفته خدا میدونه نیاز داشتم وگرنه اصلا رو بهش نمینداختم 

خب دلیل نمیشه چون پول داره بده درکش کن مردم بدقول شدن واقعا ادم میترسه ب کسی قرض بده 

اولین روزی ک دیدمش،حتی فکرش راهم نمیکردم ک قرار است روزی اینگونه سخت،تاوان اولین روز دیدنش را پس بدهم...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یاد بگیرید مردم وظیفه شوم نیست به ما کمک کنند که بعد اگه ندن بشن خسیس

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خب دلیل نمیشه چون پول داره بده درکش کن مردم بدقول شدن واقعا ادم میترسه ب کسی قرض بده

من از آدم های نزدیک هستم بهش چندین سال هست منو میشناسه چقد هم براش کاری انجام دادم

نمیدونم طرف کی بود ولی بعضی ها رو یه بار پول بدی دقه ای یه دفعه میان قرض میکنن و بعدم رقمو هی میبرن ...

نه این فرق میکنه صاحب کارخونه هست کارگرش دستش موقع کار آسیب دید از کار افتاد حاضر نبود خسارت بده آخر اون کارگر مجبور شد شکایت کنه 

من از آدم های نزدیک هستم بهش چندین سال هست منو میشناسه چقد هم براش کاری انجام دادم

منم قرض نمیدم چون اگه طرف دیر پس بده یا نده حس میکنم ازم سواستفاده شده ....حالا دیشب بهش گفتی الان مردم گرفتارن شاید زد برات 

اولین روزی ک دیدمش،حتی فکرش راهم نمیکردم ک قرار است روزی اینگونه سخت،تاوان اولین روز دیدنش را پس بدهم...💔

منم قرض نمیدم چون اگه طرف دیر پس بده یا نده حس میکنم ازم سواستفاده شده ....حالا دیشب بهش گفتی الان م ...

این فرق میکنه کارخونه دار هست کارگرش تو کارخونه دستش از کار افتاد حاضر نبود خسارت بده آخر کارگرش مجبور شد شکایت کنه یا بهم میگه بیا خونمون چندبار هم میگه منم میرم فقط چایی جلوم میزاره در یخچالش باز میکنه میگه ای بابا چکنیم هیچی نداریم 

این فرق میکنه کارخونه دار هست کارگرش تو کارخونه دستش از کار افتاد حاضر نبود خسارت بده آخر کارگرش مجب ...

پس خسیسه.... دلسوز هم نیس حالا صبر کن اگه نداد تا فردا دیگه ب روش نیار بی خیال شو‌