2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی من

460 بازدید | 3 پست

سلام به همه عزیزان متن رو بخونید همفکری کنید کمک کنید چون واقعا به تهش رسیدم صبری نمونده برام ۲۸سالمه لیسانس حسابداری

گذشته تلخ زندگی تلخ اوضاع خانوادگی نابه سامان دعوای هروز مادر و پدر بعد از ۳۵سال زندگی شنیدن فحش دوران کودکی سخت هرانچه که دردناکه در زندگی من بوده و هست از ۱۸سالگی کار کردن و شروعش کار به عنوان مراقب آسایشگاه سالمندان بوده و ازون روزا آرتروز زانو برام موند

و بعد ازون کارمند شرکتی شدم .خواستگاری اگر داشتم به خاطره نداشتن جهیزیه و نادانی خودم سریع رد میکردم با اینکه پدرم وضع مالی خوبی داشت دریغ از یک ریال که بده .با یه اقا پسری ۳سال دوست بودم توی این سه سال ازدواج کرد و بچه دار شد اما منه احمق نفهمیدم بعد از فهمیدن زندگیم تباه شد به نقطه ای رسیدم که میخواستم خودکشی کنم به یک بیمار روانی تبدیل شدم افسردگی شدید ۲۰کیلو لاغر شدم زمان گذشت خدا خواست بلند شدم زندگیمو دوباره ساختم.

الان به مدت ۲.۵هست با آقاپسری دوست هستم که از مهربانی آقایی باحیایی چیزی کم نداره فوق العاده خوش اخلاق طوری که تابحال صدای بلند این آقارو نشنیدم

مساله من اینجاست که دائم به من میگن زمان بده وقت بده برای ازدواج الان شرایط ندارم اما از نظر مالی و خانوادگی شرایط مطلوبی دارند و فقط از ازدواج میترسند ۳۳سالشونه و دوبرادر بزرگتر مجرد هم دارند که این تجرد اپیدمی شده درخانواده شون.من هم شرایط سخت روحی دارم سنم شد ۲۸ تحمل خونه واقعا برام سخته سرسفره غذا که میشینیم پدرم طوری رفتار میکنه که اضافیم و مادرم هروز میپرسه کی میاد خواستگاری.مادرم خیلی فشار میاره بهم برای ازدواج سرنماز کارم گریه ست و تمنا از خدا که راهی برام باز کنه که ازین جهنم خونه پدری خلاص شم.

اینکه خودم مصر هستم این آقا همسر آینده م بشه به خاطره اخلاقه خوبشون هست

اما دیگه بریدم 

چندین بار بهش گفتم اگر قصدت ازدواج نیست با من بزار برم سمت زندگی خودم تو پسری سنت بره بالا عیب نیست اما من دخترم هزارتا حرف پشتم میزنن اما میگن من که نمیخوام خدای نکرده اذیتت کنم الان شرایط روحی برای پذیرش ازدواج ندارم یه کم زمان بده

همین زمان دادن یکماه یکماه من شد ۲.۵سال دوستی

این رو بگم که فوق العاده مهربان هستند و آرامش دارند و کنترل خشمشون واقعا زیاده

خانم ها فکر کنید من هم خواهرتون راهی پیشنهاد بدید بهم

اولن شما خیلی جوونی واسه ناامید شدن۰دومن این اقا شماروسر کار گذاشته۰ مهربانی یعنی چی? اگه مرد بود ونیتش ازدواج بود اینجوری عمرتو تلف نمیکرد و باعث ناراحتی بیشتر برات نمیشدچرا میخوای خودتو قول بزنی? سریع از این رابطه بیا بیرون پشتسرتم نگاه نکن۰ هیچوقت هیچوقت از روی ناامیدی تن به انتخاب اشتباه نده۰شما دیگه بچه و بی تجربه نیستی هر اشتباهی کنی مسعولیتش متوجه خودته

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
اولن شما خیلی جوونی واسه ناامید شدن۰دومن این اقا شماروسر کار گذاشته۰ مهربانی یعنی چی? اگه مرد بود ون ...

حرف شما کاملا صحیح هست باور میکنید فقط میخوام ازین بلاتکلیفی دربیام کلافه شدم از انتظار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف شما کاملا صحیح هست باور میکنید فقط میخوام ازین بلاتکلیفی دربیام کلافه شدم از انتظار

شما راهنمایی نیاز نداری خودت میدونی چه کاری درسته۰ فقط خسته شدی و این رابطه همبهش دامن زده۰ خودتو خلاص کن ودنبال هدفای دیگه باش۰ در مورد خونواده بگو ازپسره چیزای بدی دیدم و دیگه نمبخوام ادامه بدم۰ اونام بی خیال میشن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!